Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a putut abține și a căutat-o pe ispita Loredana după ce a ajuns în România, chiar dacă știa că Iustina îi va dărui un copil.

Iustina și Cornel au venit la Insula Iubirii pentru a se supun e celui mai dur test al fidelității și au fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune. Dezinvoltura cu care tânăra a povestit detalii din viața privată a făcut deliciul publicului. Încă din primele episoade, concurenta a arătat că este o fire transparentă și că nu se sfiește să vorbească lucruri din viața lor de cuplu, chiar și despre cele mai sensibile. Mai mult, tânăra mărturisea în fața camerelor de filmat că partenerul ei își dorește un copil cu ea, doar că ea nu se simțea pregătită pentru acest pas.

Te-ar putea interesa și: Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Cu toate acestea, Iustina a avut parte de o surpriză chiar în emisiune. Concurenta a început să aibă grețuri și să suspecteze că este însărcinată. „Mi-a întârziat. Trebuie să calculez puțin, că mie mai îmi întârzie așa. Îmi e frică să nu fiu și gravidă. Îmi e greață dimineața, de când eram în România. Poate mi-a făcut Cornel asta să rămân, dar nu, nu vreau”, spunea Iustina, în primele episoade din emisiunea Insula Iubirii.

În tot acest timp, Cornel petrecea timp cu ispita Loredana și au devenit tot mai apropiați, fiind filmați în ipostaze tandre. La finalul emisiunii, Iustina i-a dat vestea cea mare concurentului, aceea că este însărcinată cu primul lor copil. Extrem de fericit că va deveni, din nou, tătic, concurentul și-a luat în brațe partenera și au rămas, bineînțeles, împreună după plecarea din Thailanda.

Te-ar putea interesa și: Ce afacere are Cornel Luchian de la Insula Iubirii. Concurentul face bani frumoși

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba: „Din respect pentru ea am considerat că nu este ok” 

Spre surprinderea tuturor, vestea că va deveni tătic nu l-a cumințit pe Cornel, ba chiar acesta a căutat-o pe Loredana imediat după întoarcerea în țară. Ispita a dezvăluit că a primit o cerere de prietenie de la Cornel, însă nu i s-a părut un gest demn de un bărbat care va deveni tată. Din acest motiv și din respect pentru Iustina, Loredana a mărturisit că nu a acceptat cererea de prietenie venită de la Cornel.

Te-ar putea interesa și: Iustina a rupt tăcerea. Concurenta de la Insula Iubirii a spus dacă a primit sau nu mașina mult visată de la Cornel

„Nu am mai ținut legătura cu Cornel. Mi-a trimis o cerere de prietenie pe Instagram, dar nu am dat accept, din nou, pentru că am știut că deja îi provocasem niște sentimente Iustinei și din respect pentru ea am considerat că nu este ok să accept, nu pentru că mi-a trimis un mesaj, dar am vrut să evit orice asociere dintre mine și el. Cred că a fost suficient cât a fost pe insulă și acum este vorba doar despre ei. Eu nu mai trebuia să fiu în ecuația lor și de aia am refuzat să dau accept”, a declarat Loredana, la interviul de după emisiunea Insula Iubirii.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel