Cornel Palade a dat cărțile pe față! Actorul a recunoscut în direct că a înșelat-o pe soția sa, Iuliana Palade: „Ea află acum. Nevastă, parcă e prima”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță

Cornel Palade nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă viața sa profesională este cunoscută de toată lumea, nu la fel se întâmplă și cu cea personală. Actorul a preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, însă acum a dat detalii mai puțin știute. Acesta a recunoscut în direct că i-a fost infidel soției sale, Iuliana Palade, și a spus și cine este femeia cu care a înșelat-o.

Cornel Palade și soția sa, Iuliana Palade, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună o fiică, pe Ada, care e actriță și cântăreață. Viața de familie a acestora merge cât se poate de bine, însă, în urmă cu mai bine de zece ani, a fost cât pe ce să se destrame, atunci când Iuliana l-a acuzat pe Cornel Palade de infidelitate. Soția actorului spunea că acesta ar fi avut o amantă, o tânără, în vârstă de 27 de ani.

Cornel Palade a recunoscut în direct a înșelat-o pe soția sa, Iuliana Palade: „Ea află acum”

Acesta nu ar fi fost primul episod în care actorul și-ar fi înșelat soția. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Cornel Palade a acceptat provocarea sosurilor iuți. Actorul a fost pus în situația de a răspunde sau de a mânca picant. Printre întrebările rubricii s-a aflat „Ți-ai înșelat vreodată soția? Dacă da, cu cine?”. Acesta a recunoscut că i-a fost infidel soției sale și a dat și numele femeii cu care a înșelat-o, Elena, afirmând că aceasta nu este cunoscută. Cornel Palade a menționat că soția sa nu a aflat despre infidelitate până acum și a ținut să-i ceară iertare în direct soției sale.

„Îmi e greu să răspund aici. Da! Dacă nu dau nume, pot să mănânc iute? (...) Elena, dar nu e cunoscută. Vrei să-ți dau numărul de telefon? Vreau să citesc întrebarea și mănânc și iute. Aici scrie: «Ți-ai înșelat vreodată soția? Dacă da, cu cine?». Am spus. 

Elena era mișto rău de tot. Soția n-a aflat. Află acum, în direct. Nevastă, parcă e prima. Ne-am obișnuit. Iartă-mă! Te rog să mă ierți. Știi că la vârsta mea aleargă globulele roșii bine”, a mărturisit Cornel Palade, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici, reacție tranșantă la adresa profesorului în fustă: „Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane”

„Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia”

Cornel Palade a recunoscut de-a lungul timpului că i-a fost infidel soției, însă nu s-a gândit niciodată să își abandoneze familia. Potrivit spuselor actorului, familia se află pe primul loc în inima lui.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, spunea Cornel Palade, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru, detalii exclusive despre emisiunea „Tu urmezi!”. Se anunță un sezon plin de provocări: „Sumele puse la încercare sunt uriașe”

Te-ar putea interesa și: Tensiuni mari pe Insula Iubirii: Andrei s-a îndrăgostit, Robert nu o mai vrea pe Bianca. Nici între Iustina și Cornel lucrurile nu sunt roz



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel