Cornel Palade, tristețea din spatele actorului: „Mă culcam în uscătorul de rufe”. Rugăciunea care i-a schimbat viața

Data publicării:
Youtube / Damian Draghici
Descriere foto: Youtube / Damian Draghici

Cornel Palade a avut momente mai puțin fericite de-a lungul vieții sale. Cum a reușit actorul să depășească un impas mare.

Cornel Palade a vorbit despre momente mai puțin fericite din viața sa. Fără să dea prea multe detalii, el s-a confruntat cu situații jenante, precum dormitul într-un uscător de rufe. Deși se afla într-un moment greu, Cornel a ieșit pe stradă și a început să fumeze. Ulterior, ceva s-a întâmplat și i s-a schimbat viața.

 

„Mă culcam în uscătorul de rufe. Am ieșit supărat în noapte și m-am așezat pe un morman de beton care despărțea trotuarul de șosea. Mi-am aprins o țigară și am stat să reflectez asupra mea. Mi-am dat seama că nu sunt eu soluția. Atunci am început să vorbesc cu Dumnezeu, cerându-i o direcție, o idee despre ce să fac.

"Doamne, sunt pierdut, sunt confuz, nu mă pot aduna. Dă-mi un semn, fă ceva." Am plâns, m-am rugat. E greu când ești singur, când nu e nimeni să te susțină și simți că puterea ta nu mai dă roade. Am deschis ochii și, uitându-mă de-a lungul bulevardului, am văzut o lumină care venea spre mine. Oamenii ieșeau de la Înviere cu lumânările aprinse. Restul nu mai contează”, spune Cornel Palade.

Ce s-a schimbat atunci

„S-a schimbat ceva în acel moment?”, a întrebat Damian Drăghici, la care actorul spune:

„Totul s-a schimbat. A fost suficient. Am primit mesajul. Eram pe același drum, dar nu îl vedeam. Nu sunt habotnic, dar credința îmi oferă o șansă extraordinară de a vorbi cu Dumnezeu ori de câte ori vreau. E minunat că Dumnezeu e disponibil de fiecare dată, iar eu vorbesc cu El prin rugăciune. Rugăciunea îți oferă o stare de bine, o vibrație puternică”, precizează Cornel Palade.

 

 

Youtube video image

Nu a avut niciodată vreo dependență

Cornel Palade recunoaște că singura sa dependență au fost femeile, însă nu i se pare un lucru atât de grav. Mai mult, el admite că nu a avut alte probleme în acest sens. Pe lângă aceasta, Cornel are ceva de spus și la adresa celor care denigrează România prin credințele lor.

Nu, nu am fost dependent de nimic. Doar de femei am depins toată viața, atât. Și e în regulă, e ok. Așa m-am născut. Nu concep viața fără femei. Consider că femeia este un cadou făcut bărbatului, pentru a nu trăi în singurătate.

Un cadou sublim, frumos. Femeia îți completează viața, este un monument, îți oferă conștiință de sine, îți arată cine ești. Și, ca să fie generoasă cu tine, te-a luat și partener la procreere, ceea ce e fabulos, un respect maxim. Nu accept expresii de genul „suntem o țară de hoți și c*rve”.

Așa ceva nu se poate. E o durere prea mare. Poate doar cei care vorbesc așa sunt în acest fel, ei și mamele lor. Suntem oameni serioși, cu responsabilitate, și suntem îndurerați de ceea ce se întâmplă cu neamul nostru în prezent”, transmite Cornel Palade.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel