Cosmin Natanticu și Delia vor să-i găsească iubită lui Bordea: „Pe una care să merite”

Data publicării:
Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea/ captură video Youtube,
iUmor
Descriere foto: Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea/ captură video Youtube, iUmor

Cosmin Natanticu și-a spus părerea sinceră cu privire la perioada prin care trece prietenul său, Cătălin Bordea.

Faptul că Bordea a fost înșelat de soție a fost privit ceva timp de către colegii de breaslă ai actorului cu regret, după care acest subiect a devenit unul perfect pentru momentele de stand-up. În acest sens, colegii săi de la iUmor, Cosmin Natanticu și Delia, încearcă chiar să-i găsească jumătatea comediantului, pe care-l sfătuiesc adesea să accepte toate invitațiile în oraș venite de la diferite domnișoare. Mai mult, cei doi își doresc ca Cătălin Bordea să-și găsească, de data aceasta, o parteneră care să-i merite iubirea și dedicarea. Livia, fosta sa soție, a ales să formeze un cuplu cu unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, Spike.

„O, da! Cum să nu?! Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez «du-te, tată, du-te». Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere.”, a declarat Cosmin Natanticu, potrivit cancan.

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre plecarea de la iUmor. Pactul pe care l-a făcut încă de la început cu producătorii: „Am avut niște crize de nervi de-am înnebunit”

Ce îi sugerează Natanticu lui Bordea

Chiar dacă și-ar dori să aibă lângă el o femei care să-i aprecieze calitățile, Cosmin Natanticu spune că, în aceeași măsură, și-ar dori ca acesta să mai profite o vreme de burlăcie. Cătălin Bordea a fost constant implicat într-o relație serioasă în ultimii ani de zile, spune Natanticu, motiv pentru care nu i-ar strica să mai aibă parte de ceva libertate.

„Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape.”, a continuat acesta.

VEZI și: Delia, înlocuită la iUmor de Antonia? Declarațiile prin care artista și-a uimit complet fanii

Ce-a spus Cătălin Bordea, după ce a aflat de infidelitatea soției sale

Imediat după ce au apărut în presă primele imagini în care Livia, fosta sa soție, se săruta cu Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Cătălin Bordea a avut și o reacție neașteptată pe rețelele de socializare. Acesta a dat de înțeles faptul că a bănuit la un moment dat acest lucru, însă nu a crezut până în acel moment.

”Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris comediantul în mediul online.

Mai mult, chiar dacă la scurt timp și-a făcut o nouă relație, Bordea a revenit rapid la statutul de burlac, după sfatul prietenului său Natanticu, întrucât s-a despărțit de femeie la scurt timp.

„Nu am o relație, deci n-am o iubită. Da, sunt singur”, a declarat în trecut actorul tot pentru cei de la Cancan.

Citește și: Delia intervine după ce Monica Bîrlădeanu a fost jignită într-o emisiune TV: „Îmi venea să arunc cu ceva, am înnebunit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel