Courteney Cox a dezvăluit o rețetă delicioasă de friptură la grătar.
Courteney Cox nu este doar o actriță excelentă, ci se pare că are abilități extraordinare și în bucătărie. Sau, cel puțin, asta arată cel mai nou videoclip postat de aceasta pe Instagram, unde le arată fanilor care este rețeta pentru a obține "cea mai bună friptură din toate timpurile". Rețeta nu îi aparține însă, după cum a dezvăluit chiar ea, ci este a unei prietene bune.
"Credeam că rețeta mea este bună, dar de fapt am luat-o de la Brandi Carlisle și a ei este mai bună decât a mea", a spus actrița, notează EatThis.
Ingrediente:
- friptură Ribeye
-Ulei de măsline (mie îmi plac trufele)
- Sare și piper
- Un praf de zahăr brun
-Cafea neagră sau espresso fin măcinată
Ingrediente piure de conopidă:
- capete de conopidă
- cremă de brânză
- unt
- piper alb
- sare
Ingrediente sparanghel:
- sare
- usturoi
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Courteney Cox așază fripturile în interiorul unei tigăi, iar carnea trebuie să fie la temperatura camerei. Ea stropește apoi friptura cu ulei de trufe, dar puteți folosi și ulei de măsline, conform rețetei.
„Sincer, eu nu aș risipi uleiul de trufe scump pe o friptură care va fi doar gătită. Păstrați-l pentru a-l stropi după.”, s spus actrița.
În continuare, Courteney Cox acoperă friptura cu sarea grunjoasă și piper, dar adaugă și multă cafea proaspăt măcinată și un strop de zahăr brun. Aceste condimente ajută la rumenirea excelentă a fripturii, care va obține o crustă delicioasă.
Actrița servește friptura cu piure de conopidă, dar și cu sparanghel la grătar, care este asezonat cu usturoiul tocat, dar și cu sare pe el.
Actrița rumenește carnea pe ambele părți timp de trei minute, le scufundă din nou în uleiul cu cafea și zahăr brun și le aruncă din nou pe grătar.
"Nu sunt bucătar. Fac doar lucruri care au gust bun", a mai spus ea.
Rețeta delicioasă de supă cremă de legumă a bucătarului Joseph Hadad: „Este naturală 100%”
View this post on Instagram
INGREDIENTE:
1 ceapă
3 linguri de unt (nesărat)
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi zdrobiți
200g pasata de roșii
2 linguri vodcă triplu distilată
450g paste penne
120ml smântână de gătit
50g parmezan ras
O crenguță de busuioc proaspăt
1/2 linguriță de ardei iute roșu zdrobit
Sare si piper
MOD DE PREPARARE:
Încălzește uleiul de măsline și gătește usturoiul și ceapa. Adaugă pasta de roșii și gătește până ce preparatul începe să se închidă la culoare. Adaugă smântâna de gătit și fulgii de ardei iute. Amestecă. Adaugă sare și piper după gust. Oprește focul. Gătește separat pastele conform indicațiilor de pe pachet. Nu uita să pastrezi cam 50 de ml din apa în care au fiert pastele. Adaugă pastele peste sosul de roșii, apa de la paste, votca și untul. Pune din nou tigaia pe foc. Gătește la foc mediu până ce untul s-a topit și sosul începe să devină cremos. Adaugă parmezanul și amestecă. Servește cu busuioc și parmezan ras.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News