CRBL a dat cărțile pe față, după divorțul de Elena, fosta lui soție: „Am luat o decizie!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Eduard CRBL/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Eduard CRBL/Instagram

După divorțul neașteptat, CRBL a dat cărțile pe față! Iată ce decizie au luat CRBL și Elena, fosta lui soție!

Fanii au fost șocați de anunțul despărțirii dintre CRBL și soția sa, Elena, după 16 ani de relație. Cuplul, considerat unul dintre cele mai stabile din showbiz, a decis să meargă pe drumuri separate, deși nimeni nu se aștepta la o astfel de evoluție.

Deși motivele exacte ale despărțirii nu au fost dezvăluite, CRBL a ținut să sublinieze că decizia a fost luată de comun acord, cu respect reciproc și cu prioritatea pusă pe bunăstarea fiicei lor. Recent, artistul a surprins, din nou, printr-un anunț neașteptat.

Ce au hotărât CRBL și fosta soție

CRBL a vorbit despre relația sa cu fosta soție, Elena. Cu aproximativ două luni în urmă, presa a relatat că relația lor a început să se deterioreze după întoarcerea lor de la Power Couple. Neînțelegerile au escaladat, iar ei au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate, atât pentru ei cât și pentru binele fiicei lor în vârstă de aproximativ 14 ani. Cu toate acestea, cei doi păstrează o comunicare bună.

„O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine”, a declarat CRBL, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Ce relația au, de fapt, CRBL și fiica lui, Alessia. Mărturisirea făcută de artist, la o lună de la divorțul de Elena: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

CRBL și-a refăcut viața?

Artistul a fost surprins și la brațul unei domnișoare mult mai tinere, lucru care i-a făcut pe fanii săi să se întrebe dacă acesta și-a refăcut deja viața după divorț. Cântărețul a oferit, astfel, și primele declarații în acest sens. 

„Eu mă amuz, am văzut, mă abuz foarte tare. Nu comentez subiectul ăsta pentru că e abia începutul, iar ei abia așteaptă să se distreze pe treaba asta și îmi pare rău că oamenii de acasă văd ce citesc și e un circ. Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu și fiecare face asta. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea e destul de matură, inteligentă, eu și Elena suntem într-o echipă pentru ea, am schimbat doar acoperișul, în rest comunicare zilnic.”, a mai completat el.

Te-ar putea interesa și: CRBL și Elena divorțează. Cei doi au ales să se separe după 16 ani de căsnicie: „Este mai bine pentru noi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel