CRBL, despre viața după divorț și noua relație: „Nu zic nu căsătoriei”

Data publicării:
CRBL, foto Instagram
Descriere foto: CRBL, foto Instagram

CRBL a vorbit despre divorțul de fosta sa soție, Elena, dar și despre noua relație pe care o are cu o femeie cu 23 de ani mai tânără decât el.

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat în urmă cu cinci luni că divorțează, după 16 ani de căsnicie. Deși părea că totul merge bine între ei și că au o familie de invidiat, se pare că lucrurile stăteau cu totul și cu totul altfel față de cum își imaginau fanii lor. 

Acum, după aproape jumătate de an de la divorț, CRBL și-a refăcut viața și are o relație cu o femeie cu 23 de ani mai tânără decât el. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre felul în care vrea să își trăiască viața de acum încolo, dar și despre lucrurile care au dus la divorțul de mama copilului său. Acesta a menționat faptul că vina a fost de ambele părți și a recunoscut că nu a fost un punct anume în care și-a dat seama că lucrurile nu mai merg bine între ei, ci un cumul de acțiuni care s-au adunat de-a lungul timpului.

„Doar eu știu ce e mai bine pentru mine”

„Sunt bine, chiar bine. Sunt concentrat pe muzică. Divorțul s-a terminat, e închis subiectul ăla. Suntem în relații umane, prietenești. Merg înainte cu pași mărunți. Ce va fi, va fi. Nu poți să stai pe loc, din punctul meu de vedere. Evident că am și eu o parte din vină. Doar eu știu ce e mai bine pentru mine, ce îmi lipsește, ce nevoi am. Sunt puțin mai atent la treaba asta pentru că timpul trece. Am mers până într-acolo încât am decis să facem asta. Să trăim într-o minciună nu e bine pentru că după apar greșeli. Nu există un punct, există timp în care ne așezăm fiecare în zona de confort și uităm anumite lucruri foarte importante despre partener”, a declarat CRBL, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Alina Eremia răspunde zvonurilor despre sarcină: „Ca să confirm orice suspiciune...”

„Nu zic nu căsătoriei”

De asemenea, CRBL a vorbit despre diferența de vârstă dintre el și noua lui parteneră, iubita acestuia având doar 23 de ani. Artistul a mărturisit că oamenii au catalogat această diferență ca fiind foarte mare, dar a recunoscut că nu îi pasă de vorbele acestora și că nu consideră că este o limită anume când vine vorba de vârstele partenerilor. În plus, CRBL a declarat că trece printr-o perioadă în care se redescoperă și află lucruri noi despre el pe care nu le cunoștea înainte. Își dorește să se bucure cât mai mult de ceea ce îi rezervă viitorul, iar legat de căsătorie nu se poate pronunța momentan, dar nu respinge această idee.

„Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii. Există o limită cu care lumea este de acord. Diferența de vârstă ar putea fi 5 sau 7 ani. Dacă ai trecut peste nu e bine. Nu înțeleg cine a spus asta. Este amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele. Te pun la colț oamenii. Dacă îmi dai motive, evident că sunt gelos. Acum descopăr despre mine niște lucruri. Se pare că sunt și altfel, eu sunt mulțumit de mine și de cel pe care îl descopăr acum. Îmi place viața asta care devine din ce în ce mai simplă. Vreau să am timp să mă bucur în fiecare zi de ce urmează. Nu zic nu căsătoriei, nu zic că nu se poate întâmpla”, a precizat CRBL, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel