CRBL face lumină după divorțul de soția sa. Ce a mărturisit artistul, după trei luni de la separarea de Elena: „Este evident că undeva acolo mai are de trecut”

Data publicării:
CRBL, captură video Youtube, Cătălin Măruță
Descriere foto: CRBL, captură video Youtube, Cătălin Măruță

CRBL a vorbit în cadrul unui interviu despre cum este viața lui după divorțul de Elena, femeia cu care a fost căsătorit timp de 16 ani.

Au trecut trei luni de când CRBL și Elena au anunțat că divorțează, după o căsnicie care a durat 16 ani. Deși au trăit o frumoasă și longevivă poveste de dragoste, cei doi au decis să-și spună „adio” și să meargă pe drumuri separate. Deși nu au dezvăluit motivele despărțirii, artistul a ținut să precizeze că decizia a fost luată de comun acord. După separare, fiica lor, Alessia, care acum are aproape 14 ani, a rămas cu mama sa.

CRBL face lumină după divorțul de soția sa. Ce a mărturisit artistul, după trei luni de la separarea de Elena: „Este evident că undeva acolo mai are de trecut”

În cadrul unui interviu recent despre cum arată viața după divorț. Artistul a mărturisit că fiecare își vede de viața lui, însă, încearcă, atât el, cât și Elena să fie alături de fiica lor pentru a o ajuta să gestioneze această schimbare.

„Cum să se schimbe situația după divorț? Fiecare este în lumea lui, și eu, și Elena. Suntem pe traseul nostru, fiecare cu ce are de făcut, ne concentrăm să ținem frontul comun pentru Alessia.

Mă bucur foarte tare că Alessia, chiar dacă acum face abia 14 ani, este destul de matură, este inteligentă, este și copil în același timp și trece ușor aparent. Este evident că undeva acolo mai are de trecut peste, dar suntem aici să vedem și noi cum se va rostogoli această informație și această schimbare pentru ea”, a spus CRBL, pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Îi priește viața de burlac

Deși în ultimii 16 ani a fost alături de Elena, CRBL se bucură acum de viața de burlac. Artistul recunoaște că află în fiecare zi cum este, din nou, acest rol de bărbat singur.

„Nu știu cum e să fii din nou burlac, aflu în fiecare zi, e ceva nou, în altă formă, e interesant”, a mai declarat CRBL.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

CRBL, pregătit de o nouă căsnicie

CRBL nu exclude posibilitatea de a merge, din nou, în fața altarului la 46 de ani. Artistul este deschis unei noi căsnicii, astfel că nu spune „nu” ca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu cea care îi va fura inima.

„Nu excludem nimic. De ce să excludem? Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața?! Adunăm amintiri și povești!

A fost atât tristețe, cât și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul «a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe». N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla asta, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri la care nu am visat niciodată că se vor întâmpla. Noi vorbim în continuare. Suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, dar comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?!”, spunea CRBL pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic, salată delicioasă de pepene roșu și telemea: „Este o combinație irezistibilă care trebuie încercată”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel