CRBL, pregătit de o nouă căsnicie. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate, la trei luni de la divorț: „Nu excludem nimic. Poimâine pot să mă însor”

Data actualizării: | Data publicării:
CRBL, captură video Youtube, Cătălin Măruță
Descriere foto: CRBL, captură video Youtube, Cătălin Măruță

CRBL a fost mai sincer ca niciodată. Au trecut aproape trei luni de când a anunțat că el și Elena divorțează, după un mariaj de 16 ani. Acum, artistul a mărturisit că e pregătit de o nouă căsnicie și nu spune „nu” ca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare.

CRBL și Elena au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani. Din rodul iubirii lor s-a născut o fată, pe nume Alessia Ecaterina, care acum are aproape 14 ani.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe data de 4 aprilie, artistul și-a șocat fanii, după ce a anunțat că el și soția sa, Elena, divorțează. CRBL nu a dezvăluit motivul care i-a făcut să ia această decizie, însă și-a dorit ca intimitatea să le fie respectată. Cei doi au preferat să fie discreți în tot acest timp și să-și lase rănile să se vindece, având în vedere că au trăit împreună aproape două decenii.

CRBL, pregătit de o nouă căsnicie. Artistul a făcut mărturisiri neașteptate, la trei luni de la divorț: „Nu excludem nimic. Poimâine pot să mă însor”

Recent, artistul a fost surprins la brațul unei tinere, în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova, despre care se zvonea că este noua sa iubită. Cu toate acestea, CRBL nu a confirmat relația, însă nici nu a infirmat faptul că ar avea o nouă parteneră de viață. El mărturisea în urmă cu o lună că nu trebuie să dea nimănui explicații pentru ceea ce face, având în vedere că este un bărbat divorțat.

Acum, într-un interviu pentru Cancan, cântărețul a declarat că nu exclude să meargă, din nou, în fața altarului, însă nu a spus cu cine. CRBL este deschis unei noi relații și unei noi căsnicii, astfel că nu spune „nu” ca în viitorul apropiat să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu cea care îi va fura inima.

„Nu excludem nimic. De ce să excludem? Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața?! Adunăm amintiri și povești!”, a spus CRBL pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

„Noi vorbim în continuare. Comunicăm aproape în fiecare zi”

El a mărturisit, totodată, că după separarea de Elena s-a simțit și eliberat, dar și trist. Artistul a declarat că nu ar fi crezut dacă îi spune cineva în urmă cu un un an că cei doi vor ajunge în pragul divorțului. Chiar dacă și-au spus „adio” și au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune și păstrează legătura aproape zilnic.

„A fost atât tristețe, cât și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul «a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe». N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla asta, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri la care nu am visat niciodată că se vor întâmpla.

Noi vorbim în continuare. Suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, dar comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?!”, a MAI declarat artistul.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea. Ce spune despre o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău: „L-am sunat. Mi-a transmis non-stop că mă iubește”

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel