Crede sau nu că a fost înșelat de Cristina Șișcanu? Mădălin Ionescu vorbește despre subiectul infidelității

Data actualizării: | Data publicării:

Mădălin Ionescu a răspuns direct la întrebarea grea. De ce consideră că uimește răspunsul său.

Mădălin Ionescu a vorbit despre cele mai noi evenimente din viața sa cu fanii de pe rețelele de socializare. El și Cristina Șișcanu formează un cuplu de mulți ani, fiind unul dintre cele mai apreciate din showbizul autohton. 

Vezi și: Ce dureri îndură Cristina Șișcanu în locul operațiilor estetice. Este singura procedură la care apelează

Nu de puține ori, ei interacționează cu urmăritorii lor prin intermediul secțiunii de comentarii sau chiar prin live-uri. Uneori critică atitudinea fanilor, alteori le dau dreptate, dar de această dată, Mădălin Ionescu a răspuns unei întrebări dificile.

Bărbatul a fost întrebat dacă crede că a fost înșelat vreodată de Cristina Șișicanu, soția sa, și ce ar face dacă s-ar fi întâmplat.

El spune că ar putea uimi răspunsul său, zicând că nicicum nu ar face Cristina așa ceva, iar dacă ar fi vorba despre contrariul acestei idei, atunci nu ar mai fi loc de iubire:

„S-ar putea să șochez prin acest răspuns, dar eu nu cred că ea ar putea face așa ceva. Știu exact ce am trăit împreună, ce mi-a oferit, ce fel de om este, iar dacă, prin absurd, o astfel de întâmplare s-ar produce, ar însemna că nu mai există iubire pe pământ.”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.

Vezi și: Cristina Șișcanu își face gânduri de mamă. Decizia din cauza căreia nu mai poate adormi: „Mă gândesc ce...”


Cu mai mult timp în urmă, Cristina Șișcanu spunea și ea că nu ar putea trece peste infidelitate, fiind una dintre cele mai îngrozitoare scenarii care i s-ar putea întâmpla. Astfel, cei doi parteneri au sentimente foarte puternice unul pentru celălalt, iar gândurile infidelității nu au ce căuta între ei.

„Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp.

Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceeiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă.  Atunci când e vorba de familie, privim în aceeiași direcție, profesional ne susținem reciproc.

Vezi și: Motivul pentru care Cristina Șișcanu gătește pentru căței, dar nu pentru copii. Ce face Mădălin Ionescu la miezul nopții în curte, în fiecare zi: „Rețeta fericirii în cuplu”


Atracția aceea, nu știu, fizică, sufletească, la nivel de energii o menținem având grijă de ea. Indiferent cât de multe probleme cotidiene am avea, tragem, tragem, astfel încât să terminăm ce avem de făcut, cât de cât să o scoatem la mal și după aceea, cu siguranță, ne oferim și nouă niște momente de respiro, ne detașăm și ne iubim, adică stăm mai mult unul cu celălalt. Nu ne jignim, nu ne rănim!

Eu nu aș putea să trec peste un moment de infidelitate, n-am mai fi un cuplu, adică, doar așa, în aparență, poate, dar nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol", a povestit Cristina Șișcanu, notează Click!

Vezi și: „Primitivismul” fanilor ei a făcut-o să reacționeze. Cristina Șișcanu explică pozele considerate de unii ca fiind indecente: „Îmi vine să mă mut de aici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel