„Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre operația pe care ar trebui să o suporte. Ce presupune procedura

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2

Dana Roba a făcut mărturisiri cutremurătoare despre noua operație pe care ar trebui să o suporte. 

În urmă cu mai bine de un an, Dana Roba a trecut prin cele mai grele momente din viața ei. În noapte de 5 spre 6 iunie 2023, make-up artista a fost la un pas să-și piardă viața, după ce Daniel Balaciu, cel care îi era soț, a lovit-o cu ciocanul în cap.

Dana Roba a ajuns de urgență la spital, însă, după ce a fost operată pe creier timp de 9 ore, medicii nu îi dădeau șanse prea mari de supraviețuire, având în vedere starea gravă în care se afla. Cu toate acestea, ea a reușit ca printr-un miracol să scape cu viață. 

„Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre operația pe care ar trebui să o suporte. Ce presupune procedura

Cu toate că a trecut prin experiențe cumplite, make-up artista se află în acest moment în propria ei locuință, alături de cele două fiice, Chantal și Celine. Problemele sunt însă departe de a se fi încheiat. Invitată în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, Dana Roba a mărturisit că va trebui să suporte o altă operație. După atacul violent, creierul ei este în prezent protejat doar de piele, fără o structură osoasă care să îl susțină. Medicii au propus două posibile soluții: injectarea cu grăsime sau implant osos.

Prima procedură ar trebui repetată o dată la 6 luni și ar costa 3500 de euro de fiecare dată, ceea ce pentru Dana Roba reprezintă o sumă exorbitantă. O altă opțiune ar fi prelevarea unui os dintr-o altă parte a corpului, cum ar fi din coastă, și remodelarea acestuia pentru a acoperi gaura din craniu. Această procedură este însă și mai costisitoare, pornind de la 10.000 de euro.

„O cursantă de-ale mele a întrebat un medic din Germania ce se poate face la cazul meu și a zis că întreabă mai departe, pentru că va trebui să îmi ia os. Creierul meu este gol, se ține în piele. Nu mai are craniu, iar el ține, de fapt, creierul.

Se poate repara. Am întrebat și în Turcia. Medicii de acolo au spus că există și o variantă de a-mi injecta grăsime, dar să mă duc o dată la 6 luni și costă 3500 de euro, adică la fiecare 6 luni să dau 3500 de euro mi se pare o sumă exorbitantă pentru mine.

Ar mai fi cea cu implant de os, să îmi ia din coastă și să îmi remodeleze după gaura de la frunte. Aia pleacă de la 10000 de euro în sus”, a spus Dana Roba, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Ce a apărut pe pagina de TikTok a lui Mihai Bendeac, la scurt timp după ce Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință. Internauții l-au taxat dur / Video

Dana Roba, șocată de pedeapsa primită de Daniel Balaciu

Fostul soț al Danei Roba, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru faptele pe care le-a comis în urmă cu un an. Make-up artista nu este, însă, mulțumită cu decizia judecătorilor. Ea a precizat că Daniel Balaciu ar fi meritat măcar 12-13 ani de pușcărie.

„Pentru toate astea, el a primit doar 7 ani de închisoare. În România e mai grav să furi o găină decât să omori un om. (...) Pe mine m-ar liniști sufletește dacă ar lua peste 12-13 ani, măcar. Este destul de bătrân. Are 46 de ani. El oricum o să iasă vai și amar de capul lui de acolo. Și acum e terminat.

Eu acum lupt pentru custodia fetelor și autoritatea 100% a copiilor. Acesta este un proces civil, celălalt proces. Eu am consumat 14000 de euro în procesul cu Daniel și încă mai am de dat o grămadă de bani și, totuși, el a luat o pedeapsă atât de mică. Despăgubirea este de 80000 de euro, dar nu are de unde să-mi dea. O să-l execut la apartament”, a mai precizat Dana Roba, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse, după ce le-au promovat. Cum se apără iubitul vedetei: „Știu ce înseamnă să nu ai”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel