Oana Ioniță Nedelcu, actrița din „Inimă de țigan” care a avut o apariție uimitoare la MasterChef, revine cu o surpriză culinară.
Ce ați zice de cremă de fasole cu chips de parmezan și bacon? Rețea este simplă și delicioasă.
Această rețetă simplă și plină de savoare este ideală pentru cei care apreciază combinațiile inedite și gusturile rafinate. Fasolea albă fiartă este transformată într-o cremă fină și aromată, îmbogățită cu aromele subtile ale cepei roșii, pĂtrunjelului, busuiocului și rozmarinului, iar turmericul adaugă o notă distinctă și sănătoasă.
Pentru a completa această experiență culinară, chipsurile de parmezan sunt o alegere minunată - crocante, aromate și pline de gust, își completează perfect aroma cu cea a baconului crocant și savuros. Este o combinație care va încânta papilele gustative și va oferi o experiență culinară de neuitat.
Propunerea vine din partea Oanei Ioniță Nedelcu, care ne împărtășește această rețetă delicioasă. Așadar, dragi cititori, dacă încercați această rețetă sau aveți alte idei delicioase de împărtășit, nu ezitați să ne scrieți și să ne spuneți dacă v-a plăcut combinația! Bon appétit!
„Reteta Crema de fasole cu chips de parmezan si bacon:
_ 400 gr fasole alba fiarta
_ o jumatate de ceapa rosie
_ patrunjel, busuioc, rozmarin
_ jumatate de lingurita de turmeric
_ulei de masline 2-3 linguri
_ sucul de la o jumatate de lamaie
_ sare si piper dupa gust
Toate ingredintele se mixeaza foarte bine in blender si rezulta o crema.
Pentru chipsuri: 80 gr parmezan, 60 gr malai, jumatate de lingurita de boia dulce sau iute. (recomand parmezan ras, eu am folosit fasii). Bacon prajit si gata! Spuneti-mi daca faceti reteta cum va place combinatia”, a scris Oana Ioniță Nedelcu.
VEZI ȘI: Tartă cu arahide crocante și făină de orez integral. Oana Ioniță Nedelcu, rețetă simplă și delicioasă / video
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News