Cremă naturală pentru iritații și arsurile solare: „Cu ingrediente din cămara buncii. Se va vedea efectul imediat”

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Youtube/ TRINITAS TV
Descriere foto: captură video Youtube/ TRINITAS TV

Maica Ecaterina propune o rețetă de cremă-mască cu efecte minunate asupra unor probleme ale pielii.

În sezonul cald, iritațiile, acneea și arsurile solare pot deveni din ce în ce mai neplăcute, uneori cu adevărat insuportabile. Din acest motiv, trebuie să ai mereu la îndemână cele mai bune tratamente pentru pielea ta, care să o vindece și să o lase extrem de frumoasă și strălucitoare. În acest sens, îi oferim un remediu mănăstiresc de cremă care are capacitatea de a atenua acele probleme menționate anterior și care se prepară cu câteva ingrediente simple din cămară. Bineînțeles că aceasta nu ar trebui să înlocuiască sfatul medicului, însă poate fi un bun ajutor și aliat al acestor probleme comune.

„Este o cremă cu ingrediente din cămara bunicii, cu ingredientele pe care le avem în casă, o foloseau bunicii înainte, pentru că înainte nu se găseau în comerț alte opțiuni. Este bună pentru arsuri solare, iritații, eczeme.”, a dezvăluit maica Ecaterina în cadrul unui videoclip.

Citește și: Cina ideală care îți oferă un somn odihnitor și ajută digestia: „Vei accelera și procesul de slăbire, dar vei ajuta și detoxifierea organismului”


Ingrediente:
- 2 ouă
- 50 ml ulei rapiță
- un vârf de linguriță sare de mare
- 1 lingură zeamă de lămâie
- 1 linguriță oțet de mere

Mod de preparare

„Mai întâi separăm gălbenușul de albuș, o să folosim în această cremă ambele părți, deoarece au proprietăți benefice. Gălbenușul conține multe vitamine din complexul B, mai conține vitaminele A,D, E și K, ajută la combaterea infecțiilor sau acneei de pe piele, combate arsurile solare. Vom bate gălbenușul ca la maioneză, se adaugă și puțină sare de mare, care conține minerale, sodiu, potasiu, magneziu, care îmbunătățesc calitatea pielii, combat inflamația și îmbunătățește bariera naturală de protecție a pielii.

După ce am adăugat sarea de mare, vom adăuga uleiul de rapiță, care este foarte bogat în vitamine, menține elasticitatea pielii, ajută la depigmentarea sa, la regenerarea sa. Amestecăm ca la maioneză, astfel încât să nu se taie. Mai adăugăm și puțin oțet de mere, iar după ce s-a încorporat, adăugăm restul de ulei de rapiță.

După ce s-a încorporat și uleiul de rapiță, vom adăuga puțină zeamă de lămâie, care ajută la curățarea pielii, tratează punctele negre și ajută și la reducerea ridurilor fine.”, mai spune ea.

VEZI și: Cel mai bun remediu pentru un creier sănătos: „Te ajută și în procesul de slăbire și te apără de boli”. Toată lumea îl are în bucătărie

Cum se aplică pe piele

Crema se păstrează la frigider timp de câteva zile și se aplică în fiecare zi pe zonele afectate. Măicuța spune că efectele vor fi imediate, motiv pentru care trebuie să o ai la îndemână în cazul iritațiilor sau arsurilor solare.

„După ce am amestecat aceste ingrediente, vom bate albușurile spumă, după care le încorporăm în cremă. Se păstrează la frigider și se folosește o dată pe zi, seara, sau o dată la două zile. Dați pe față, gât și decolteu și lăsați să acționeze 20, 30 de minute și apoi clătiți. Se va vedea efectul imediat, după prima folosire.”, a încheiat maica.

VEZI și: Dr. Cezar dezvăluie care este singurul aliment care nu se strică niciodată. Îl poți consuma oricând fără grijă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel