Cristi Borcea rupe tăcerea. Bărbatul a recunoscut că a fost infidel în fostele căsnicii: „Am fost cu cine mi-am propus. Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului... am mers”

Data publicării:

Cristi Borcea a vorbit despre fostele căsnicii, dar și despre infidelitate. 

Cristi Borcea este cunoscut de toată lumea. Nu este un secret că fostul dinamovist a iubit mult la viața lui. A ajuns la altar de trei ori și are nouă copii cu patru femei diferite, unii pe care a reușit să-i facă chiar de după gratii.

Cristi Borcea a recunoscut că a fost infidel în fostele căsnicii

Cristi Borcea nu evită să recunoască faptul că a fost întotdeauna cu cine și-a propus. Totodată, omul de afaceri susține că Valentina Pelinel este singura femeie care a reușit să-l liniștească și pe care nu a înșelat-o niciodată. 

'Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel', a spus Borcea în cadrul podcastului 'Tare de tot', realizat de Viorel Grigoroiu.

Cristi Borcea: 'Am avut șansă de la Dumnezeu'

Cristi Borcea recunoaște că a moștenit de la părinții săi cele mai frumoase trăsături. Cu toate astea,bărbatul nu este mândru de trecutul său amoros. 

'Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele', a mai spus Borcea în cadrul podcastului 'Tare de tot', realizat de Viorel Grigoroiu.

Cristi Borcea: ‘Asta e ultima căsătorie’

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cunoscut când bărbatul era încă căsătorit.

‘Eram căsătorit, da… (când a cucerit-o pe Valentina Pelinel, n. red.). Dar asta e ultima căsătorie. (…) A suportat foarte greu, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii’, povestește Cristi Borcea, în urmă cu mai mult timp.

Cristi Borcea, detalii necunoscute despre viața în spatele gratiilor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că soțul Valentinei Pelinel a fost dintotdeauna un bărbat elegant și atrăgător. Chiar și în spatele gratiilor, Cristi Borcea a avut un ritual de îngrijire. Acesta a povestit că apela la diverse trucuri pentru a scăpa de părul nedorit, iar în timpul permisiilor, își făcea tratamente cu acid hialuronic.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse. Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice, dacă permitea regulamentul. Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac. Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați. În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile', a dezvăluit Cristi Borcea,  în cadrul unui podcast. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel