Cristi Mitrea îl desființează pe Zanni, după ce a câștigat Survivor:„ Mi s-a părut nedreaptă finală. Ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Data publicării:
Zanni, Cristi Mitrea, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Zanni, Cristi Mitrea, captură video Youtube, La Măruță

Cristi Mitrea și-a spus părerea cu privire la finala Survivor All Stars.

Finala Survivor All Stars a împărțit România în două tabere, cei doi concurenți fiind extrem de aproape de a pune mâna pe marele premiu. Cu toate acestea, chiar dacă voturile au fost extrem de strânse, Zanni a reușit să fie desemnat marele câștigător, lucru care a stârnit extrem de multe păreri controversate, dar și un val de reacții negative. Cristi Mitrea face, astfel, parte din tabăra celor care consideră că fostul Faimos nu ar fi meritat să ajungă în acest punct al competiției, fiind deja eliminat din concurs. 

„Știi bancul ăla cu „m-am culcat trist, m-am trezit trist?” Sunt trist coleguțu, glumesc. Mi s-a părut nedreaptă finală, pentru că a fost eliminat, pe bune, un om care a fost eliminat dintr-un show de ăsta nu mi se pare drept pentru ceilalți participanți să vină înapoi. Puteau să primească toți aceleași beneficii, și poate era corect, dar așa...Nu mă interesează, nu am de ce să depășesc momentul. În condițiile în care ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există.”, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Acum nu avem de unde să știm care sunt regulile Survivor All stars.”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

„Nu există, trebuiau să fie pentru toată lumea, nu doar pentru el.”, a completat Mitrea.

„Acum nu știm noi care sunt regulile, dar ideea e că s-a ajuns în finală cu cei trei.”, a adăugat Măruță.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Cristi Mitrea susține că niciun concurent nu s-a bucurat pentru Zanni

De asemenea, Cristi Mitrea susține că, spre deosebire de sezoanele trecute, când toți concurenții se bucurau pentru câștigător și când bucuria era una reală, de această dată, nici Faimoșii, dar nici Războinicii, nu și-au arătat aceste sentimente de fericire.

„E foarte bun pe traseu, aia nu i-o ia nimeni, dar în mintea mea nu este un exemplu potrivit pentru acest câștigător Survivor. Păreau ori că se așteptau (n.r. ceilalți concurenți), ori.. nu a fost nicio surpriză pentru nimeni, nu a fost fericirea aia reală. Dintre foștii concurenți de acolo, real, nu s-a bucurat nimeni. Anul ăsta s-a aplaudat din șezut. Dacă nu ai prieteni, a cui e vina?”, mai spune Cristi Mitrea.

VEZI și: Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...” 

Ce spune Cătălin Măruță despre acuzațiile lansate de Culiță Sterp

Cât despre acuzațiile aduse de Culiță Sterp, potrivit cărora anumite voturi nu s-ar fi înregistrat, lucru care nu l-a adus pe Iancu pe podium, Cătălin Măruță a avut un mesaj pentru artist, pe care l-a transmis în direct.

„Nu poți să spui că Zanni a câștigat pe traseu, dar nu are oameni care să-l susțină, pentru că are, așa cum și Iancu are. Culiță am văzut că a fost destul de supărat, spunând că a încercat să voteze și că nu a mers, dar chestiile astea apar la fiecare concurs, competiție. Găsești tot felul de lucruri la cel pe care-l susții tu.”, a completat Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel