Cristi Mitrea respinge acuzațiile de agresivitate la adresa Andreei Mantea: „E ușor să pozezi în victimă”. Declarațiile cutremurătoare făcute de vedetă în trecut

Data publicării:

Cristi Mitrea spune că nu există niciun fel de dovadă care să ateste faptul că el ar fi agresat vreodată o femeie, așa cum susținea în trecut Andreea Mantea, fosta sa iubită și mama copilului său.

Acum ceva timp, când Zanni a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acesta a ales să aducă în discuție trecutul tumultos a lui Cristi Mitrea și acuzațiile pe care bărbatul le-a primit de la o fostă iubită, Andreea Mantea, vedeta fiind și mama copilului său. Acest lucru a stârnit un val de reacții și i-a făcut pe toți cei care privesc emisiunea de acasă să se întrebe dacă aceste lucruri terifiante, precum că Mitrea a bătut-o pe mama copilului său, sunt reale. Pentru a clarifica întreaga situație, Cătălin Măruță l-a întrebat pe acesta dacă au existat vreodată dovezi în acest sens și dacă el a avut vreo plângere la poliție pe numele său de-a lungul timpului. 

„Vreau să te întreb, dacă tot îți place să fii sincer, dacă tu de-a lungul timpului a avut vreo plângere de la vreo fostă soție sau iubită? Ai avut vreo filmare, vreo înregistrare?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Cristi Mitrea, în cadrul propriei sale emisiuni.

„Nu, nu am avut, referitor la ce spunea copilul acesta (n.r. Zanni), și cu agresiunile nu, nu am primit nicio înregistrare cu mine fiind agresiv cu o femei și nu am niciun raport de la poliție, în legătură cu asta. E ușor să pozezi în victimă în ziua de azi și lumea... vorbeam de victimele astea (n.r. din emisiune), la ce s-a întâmplat aici.”, a răspuns acesta.

Citește și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor

Acuzațiile pe care i le aducea în trecut Andreea Mantea

În urmă cu doi ani de zile, Cristi Mitrea a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Măruță, acolo unde acesta a făcut mai multe declarații și cu privire la Andreea Mantea. Într-un moment de sinceritate și de răbufnire, celebra prezentatoare TV a ales să posteze un mesaj lung, unde îl „demască” pe bărbat și unde aduce acuzații de-a dreptul revoltătoare. Femeia susține că a fosta buzată nu doar verbal, ci și fizic, în momentele în care era chiar însărcinată cu băiatul celor doi.

„A venit timpul să va fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferință prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.”, a scris în trecut Andreea Mantea în mediul online.

VEZI și: Cristi Mitrea tună și fulgeră, după melodia lansată de Jador cu Zanni: „Ipocriți, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți piese împreună”

Ce relația are Cristi Mitrea cu fiul său în prezent

În continuare, Andreea Mantea a ales pe atunci să vorbească despre relația pe care Cristi Mitrea o are cu fiul său, David, în prezent. Astfel, în ciuda declarațiilor publice făcute de bărbat, vedeta spune că micuțului nu agreează nici măcar să audă de numele tatălui său, care l-a dezamăgit în repetate rânduri și care nu i-a fost alături în niciun moment important din viață.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred că își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. Dacă a hotărât să între în viață lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere...

A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este altă. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el (...) Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el.”, a mai fost o parte din declarația publică făcută de vedetă.

Citește și: Cum se apără Zanni după acuzațiile pe care i le-a adus în direct lui Cristi Mitrea: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel