Cristi Mitrea tună și fulgeră, după melodia lansată de Jador cu Zanni: „Ipocriți, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți piese împreună”

Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Jador
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Jador

Cristi Mitrea a răbufnit public după lansarea piesei „Vise interzise” de către Jador și Zanni. El i-a acuzat pe cei doi de ipocrizie, afirmând că nu au coloană vertebrală și a subliniat că, deși s-au certat și s-au înjurat în cadrul competiției Survivor All Stars, acum scot piese împreună.

Jador și Zanni, foști concurenți în echipa Faimoșilor la Survivor All Stars au lansat la sfârșitul lunii trecute, pe data de 31 mai, o piesă împreună. Melodia „Vise interzise”, care a apărut pe YouTube la doar o zi după marea finală, a strâns în doar 11 zile de la lansare aproape 700 de mii vizualizări, peste 18 mii de aprecieri și mai bine 600 de comentarii.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni! Câștigătorul Survivor All Stars ar fi primit mâncare și ar fi avut telefon mobil în Republica Dominicană

Iancu Sterp, despre colaborarea dintre Zanni și Jador: „A fost o chestie de marketing”

În timpul competiției din Republica Dominicană, Jador și Zanni au avut discuții tensionate, astfel că multe persoane au rămas surprinse în momentul în care cei doi au anunțat că vor face împreună o piesă. Deși majoritatea credeau că cei doi s-au împăcat și că acum sunt prieteni, lucrurile se pare că nu stau deloc așa. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a mărturisit că deși oamenii credeau că Jador l-a susținut pe Zanni în marea finală, de fapt, lucrurile erau doar de fațadă. Mai mult, fostul Războinic susține că piesa lansată ar fi fost doar o strategie de marketing.

„Jador a părut susținătorul lui Zanni, dar nu era. Era sub acoperire. Lansaseră piesa. M-am întâlnit cu Jador în Dominicană și am vorbit un pic cu el. L-am întrebat dacă e supărat pe noi, că mama a vorbit niște lucruri. Mama e de viață, face glume. Ei îi mai scapă câte o perlă, dar fără rea intenție. Ea glumește. Lumea a tratat prea în serios emisiunea și nu înțeleg de ce.

Mama glumea și a făcut o glumă despre altă etnie pe care nu trebuia să o facă și l-am întrebat pe Jador dacă e supărat pe mama, că a făcut el un videoclip pe TikTok. El a zis că nu e supărat și că îi pare rău și că nu trebuie să-i răspundă. Ne-am împăcat, am vorbit și cu el am stat pe acolo. El a stat cu Războinicii până să se filmeze finala. Nu prea dădea de înțeles că îl susține pe Zanni din ce am văzut eu, acum nu știu. Eu zic că a fost o chestie de marketing”, a spus Iancu Sterp în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor

Cristi Mitrea nu s-a putut abține și a intervenit

Cristi Mitrea nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa celor doi. El a criticat dur colaborarea dintre Jador și Zanni, afirmând că aceasta este motivată doar de bani. Cristi Mitrea a declarat că nu suportă oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală și a subliniat că, deși cei doi s-au certat și s-au înjurat în trecut, acum fac melodii împreună. 

„Pentru bani, nu? Eu nu suport oamenii ipocriți care nu au coloană vertebrală. Vorba mamei, vă certați, v-ați înjurat ca la ușa cortului și acum faceți melodii împreună. De ce nu am voie să-i judec? Am voie. Sunt ipocriți. Despre ce vorbim?!”, a mărturisit și Cristi Mitrea în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, acuzații de aranjament la adresa Pro TV. Ea este concurenta de la Survivor care ar fi fost eliminată pe nedrept: „Producția o voia acasă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel