Cristian Ceaușu a câștigat Românii au Talent 2024, sezonul 14, și marele premiu de 120.000 de euro

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cristian Ceaușu a câștigat finala „Românii au talent” 2024! Concurentul a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro.

Publicul și-a ales deja favoritul! 11 finaliști s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu cecul. Cristian Ceaușu a câștigat Românii au Talent 2024, sezonul 14, de la Pro TV și marele premiu de 120.000 de euro. Locul doi la competiţia difuzată de Pro TV a fost ocupat de Ana Nuță. Pe poziţia a treia s-a clasat Ansamblul Hecenii.

„Câștigătorul Românii au Talent, sezonul cu numărul 14, sezonul fenomen, este Cristian Ceaușu”, au anunțat Pavel Bartoș și Smiley. Concurentul, în vârstă de doar 14 ani, a impresionat cu talentul lui la nai. Prezentatorii i-au înmânat tânărului trofeul și cecul de 120.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: Dora Debreczeni a topit inimile juraților și a stârnit ropote de aplauze în marea finală de la Românii au Talent: „Eu sper să te voteze oamenii, să câștigi”

Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro

Concurenții care s-au luptat pentru marele premiu au fost: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.  

Te-ar putea interesa și: Ana Nuță a ridicat juriul in picioare în marea finală Românii au Talent: „Mă doare carnea pe mine de cât de frumos a fost!” / Video

Carla Munteanu a câștigat premiul de originalitate

Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și VAN s-au luptat pentru premiul de originalitate. Carla Munteanu a reușit să-i convingă pe telespectatori că a meritat să câștige. Ea a plecata acasă cu un cec în valoare de 10.000 euro.

Te-ar putea interesa și: Eduard Anghelescu a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă: „Sper din toată inima să câștigi. Este momentul meu preferat” / Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel