Cristina Bâtlan, mărturisiri despre divorțul de fostul soț: „Ne-am promis unul altuia că nu mințim”. Roberto Bâtlan trăia o viață dublă, iar femeia de afaceri a aflat după 5 ani

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Cristina Bâtlan a făcut mărturisiri neștiute despre divorțul de fostul soț, Roberto Bâtlan.

Cristina Bâtlan a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu câțiva ani, după ce a aflat că cel care îi era soț și partener de afaceri o înșela, de ani buni, cu o altă femeie. Cunoscuta femeie de afaceri și Roberto Bâtlan au format un cuplu timp de 16 ani, însă după ce a aflat că soțul ei a dus o viață dublă, Cristina Bâtlan nu a vrut să conceapă faptul că a fost înșelată și s-a decis să pună punct căsniciei. A divorțat în 2018, la doi ani după ce a aflat că soțul ei a trăit o viață dublă, timp în care Roberto Bâtlan a încercat să o convingă să-și schimbe decizia.

Cristina Bâtlan, mărturisiri neștiute despre divorțul de Roberto Bâtlan

Invitată cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, Cristina Bâtlan a mărturisit că nu a ezitat nicio secundă să se despartă de fostul soț, pentru că toată încrederea pe care o avea îl el se pierduse.

„Nu. Nu am ezitat deloc. (n.r. să se despartă de soțul ei). Pentru că dispăruse toată acea încredere și știam că nu mai pot avea încredere. Regulile noastre dispăruseră. Nu le mai aveam. Faptul că ne-am promis unul altuia că nu mințim, asta trebuia să fie sfânt. Eu am crezut că el nu minte, dar dacă stau și mă gândesc acum, era tot o formă de aroganță să cred. Eu am crezut că își ține promisiunea, dar peste promisiune, trebuia să-mi fi dat seama din circumstanțe, din acțiunile lui, că mă minte.

Eu am avut aroganța să cred că nu mă minte. Nu mi-am dat seama, ceea ce este anormal. Toată lumea îmi spune acum: «cum nu ți-ai dat seama?» Efectiv nu mi-am dat seama, pentru că niciodată nu mi-am pus această problemă. Nu am crezut că este posibil. Eu sunt Taur și Taurii cred 100% într-o relație. Câteodată e greșit, dar e mai sănătos să fie așa, decât să stai să te gândești că cineva te minte. Nici nu vreau să-mi imaginez acea emoție negativă. În momentul în care am avut-o, am închis relația”, a spus Cristina Bâtlan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

În ce relații a rămas Cristina Bâtlan cu fostul soț, Roberto Bâtlan 

Cristina și Roberto Bâtlan au rămas în continuarea parteneri de afaceri, dar și buni prieteni. Între timp, femeia de afaceri și-a găsit liniște alături Petru, tot om de afaceri, cu care s-a logoddit în secret.

„Suntem cei mai bun prieteni acum și atât. Pentru că în continuare are șansa să nu mă mintă, nu mai e obligat să mă mintă. L-am readus la această stare de a fi corect. Cel mai rău pentru un om este să trăiască în minciună și falsitate, creează emoție negativă, te îmbolnăvești, nu poți să fii creativ, nu poți să faci nimic bine dacă trăiești în emoție negativă. Acum am încredere în el ca oricare alt om. Are șansa de a fi corect. Și analizez. Mă convinge atunci când este corect.

Într-un raport cu un om de care nu ești atașat de niciun fel, trebuie să analizezi cum este acel raport de fiecare dată. Fiecare mișcare trebuie analizată, e corectă sau nu e corectă. Omul are șansa să fie corect. Pornim de la zero. Și eu am această șansă să fiu corectă și el are șansa să fie corect Și îmi place foarte mult parteneriatul așa și nu acela în care ești obligat. Nu ești obligată la nimic. Fiecare om are obligație doar față de Cel de sus, ne vede și gândurile, și faptele, nu ne putem ascunde niciun fel”, a mai precizat Cristina Bâtlan, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel