Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale: „Îi pare rău pentru tot”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Cristina Cioran
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Cristina Cioran

Cristina Cioran nu exclude o împăcare cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu. Deși au trecut printr-un scandal, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță în vârstă de trei ani. În urmă cu ceva timp, cei doi nu s-au mai înțeles și au realizat că au anumite diferențe de opinie, așa că au ales să pună punct relației și să o ia pe drumuri separate. Deși la început excludea total varianta unei împăcări, Cristina Cioran și-a schimbat părerea și a decis să reevalueze situația dintre ea și tatăl fetiței sale.

La începutul acestui an, o dispută majoră a izbucnit între Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Actrița a depus o plângere la poliție împotriva fostului partener și a obținut rapid un ordin de protecție. Conform deciziei, bărbatului i s-a interzis să se apropie de Cristina și de fiica lor, Ema, timp de zece luni. Deși el i-a adresat scuze în mai multe rânduri și și-a exprimat dorința de a se reconcilia și de a fi din nou o familie alături de fetița lor, Cristina nu a renunțat la măsura de protecție. Recent, vedeta a menționat că va analiza situația după ce ordinul de restricție va expira.

Te-ar putea interesa și: De ce a refuzat Victor Slav invitația Biancăi Drăgușanu la petrecerea fetiței lor: „Orice copil îşi doreşte ambii părinţi alături”

„E o situație fără precedent”

La „Știrile Antena Stars”, Cristina Cioran a mărturisit că ceea ce li se întâmplă este o situație fără precedent și că niciunul dintre ei nu a mai trecut prin asta. Vedeta a declarat că tatăl fetiței regretă tot ce s-a întâmplat între ei și că nu are răspunsuri pentru momentele dificile prin care trec acum. De asemenea, Cristina Cioran a precizat că nu renunță la ordinul de protecție, ci va vedea cum vor sta lucrurile după ce măsura va expira și vor putea sta de vorbă din nou. 

Te-ar putea interesa și: Maria de la Insula Iubirii l-a dat de gol pe Marcel. Fosta ispită îi scria în timp ce era cu iubita lângă el. Armina a răbufnit când a văzut mesajele

„Este adevărat, e sincer. Nu știu ce să facem pentru asta. E o situație fără precedent, nu cred că a mai trecut nici el prin asta. Îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat, știu asta, și mie îmi pare rău. E o situație limită, nu am mari răspunsuri. Îmi pare rău și pentru el și pentru situația creată. Așa a vrut el, să iasă ca un cucui în frunte.

O să încercăm să vedem, până nu se ridică restricțiile, până nu se termină această perioadă, nu se poate face nimic pentru că nu suntem în contact. Vorbim prin terți. E trist că s-a întâmplat așa. Îmi pare rău și pentru el, îmi pare rău și pentru Ema, pentru că era foarte atașată de tatăl ei”, a declarat Cristina Cioran, la Știrile Antena Stars.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel