Cristina Cioran, în hohote de lacrimi. Întrebarea care a îngenuncheat-o pe vedetă: „Eram cu Teo Trandafir când ai venit la noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube / Podcast Bursucu
Descriere foto: Youtube / Podcast Bursucu

Bursucu i-a adresat o întrebare fatală Cristinei Cioran, după ce i-a povestit un eveniment foarte plăcut din viața ei, care a luat în cele din urmă o turnură complicată.

„Eram cu Teo Trandafir și ai venit la noi, radiind de fericire, fiind gravidă:

"Băi, am găsit un om minunat și, când nimeni nu se mai aștepta să fac un copil la vârsta pe care o am, miracolul acesta s-a întâmplat."

Noi ne-am uitat la tine, iar lacrimile acelea erau de o fericire ieșită din comun. Te-am întrebat dacă vrei machiaj pentru că plângeai de fericire și ai zis că nu, că niciodată n-ai plâns de fericire și că vrei să se vadă aceste lacrimi. Ulterior, stăteam toți liniștiți, și te-ai apucat să naști cu 2 luni și jumătate mai devreme”, povestește Bursucu în propriul podcast.

Citește și: Cristina Cioran, cuvinte de dragoste la adresa litoralului. Ce a observat vedeta: „Plec de acolo cu atâtea idei și vreau să fac atâtea lucruri, și te lovește trenul aici”

„A fost într-adevăr cel mai greu moment din viață pentru că fiica mea a venit mult prea devreme. Avea 1,3 kilograme. Era din cauza unui fibrom care a tot crescut și mergeam la medici care îmi spuneau că nu există sarcină în acest context.

E un miracol de la Dumnezeu și mulțumesc zilei în care am rămas gravidă. Știu ziua în care mi-am dat seama că sunt gravidă, deși nu știam. Eram acasă”, povestește Cristina Cioran, în timp ce era cuprinsă de lacrimi.

Ulterior, Bursucu a întrebat-o ce s-a întâmplat între ea și Alex Dobrescu, fostul ei iubit. Acesta devenise cunoscut pentru dorința sa arzătoare de a se împăca cu vedeta.

Youtube video image

Cristina Cioran a refuzat să mai vorbească pe subiect, spunând că nu mai are nimic de adăugat. În schimb, vedeta i-a spus lui Bursucu cum și-a anunțat familia că rămăsese însărcinată.

„Îmi aduc aminte cum i-am zis mamei. I-am trimis testul”.

„Mama ta a fost de acord cu relația de la început?”, mai întrebase Bursucu, la care Cristina Cioran spune: „Nu am întrebat-o, nici pe sora mea. Nu am întrebat pe nimeni. Fiecare își face viața cum crede”.

Citește și: Cristina Cioran nu scapă de Alex Dobrescu: „Mă trezesc cu el pe unde merg. Mă roagă să-i scot brățara de la picior”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel