Cristina Cioran nu scapă de Alex Dobrescu: „Mă trezesc cu el pe unde merg. Mă roagă să-i scot brățara de la picior”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Cioran/ captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Cristina Cioran/ captură video Youtube, Xtra Night Show

Cristina Cioran continuă să trăiască momente de coșmar din cauza fostului său iubit, Alex Dobrescu. Actrița susține că este în continuare terorizată de tatăl fiicei sale, Ema.

Cristina Cioran nu poate scăpa de Alex Dobrescu. Deși actrița a câștigat la finalul lunii aprilie războiul în instanță cu fostul iubit și a obținut prelungirea ordinului de protecție este terorizată în continuare de tatăl fiicei sale. Invitată în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV, Cristina Cioran a dezvăluit că nu are liniște și că Alex Dobrescu o caută în continuare.

Cristina Cioran nu scapă de Alex Dobrescu

În urmă cu aproape două luni, Alex Dobrescu a fost obligat de instanță să poarte „brățară” la picior timp de 10 luni, însă, se pare că nimic nu-l oprește să o caute pe mama fiicei sale. Cristina Cioran a subliniat că prioritatea ei este fiica sa, Ema, și că protecția acesteia depinde de protecția ei ca mamă.

Deși Alex Dobrescu respectă, în mare parte, distanța impusă, el cunoaște în continuare activitățile și locurile frecventate de actriță, apărând adesea în preajma ei. Deși actrița își dorește să-și crească fetița în liniște, bărbatul o sună de nenumărate ori. Mai mult, acesta îi cere să renunțe la ordinul de restricție și la brățara de la picior. Actrița a depus o plângere la poliție pentru toate aceste lucruri, subliniind că fostul său partener nu respectă nici măcar regulile impuse de judecători.

Te-ar putea interesa și: Andreea Mantea, mărturisiri neștiute despre boala autoimună de care suferă: „Am zis stop! Am obosit, nu mai pot să trăiesc așa”

„Prioritatea mea este Ema. Ce se întâmplă cu ea este important. Ea trebuie să fie protejată, dar ca să fie ea protejată trebuie să fie mama protejată. Distanța o respectă, să zicem, deși știe exact cam care sunt activitățile mele, pe unde merg. Mă trezesc cu el pe acolo. Problema e că nu respectă faptul că nu are voie să mă sune. Mă tot sună, iar acum, mai nou, încearcă să mă intimideze prin prieteni de-ai lui. Mă roagă să-i scot ordinul de restricție, să-i scot brățara de la picior. Asta nu se poate! 

Am depus acum ceva timp o plângere pentru că nu este în regulă. Ar trebui să respecte aceste reguli. Pe mine nu m-a respectat. Nu l-a respectat pe copilul nostru. Măcar aceste reguli impuse de judecători să le respecte. Împreună cu vocații am făcut o plângere”, a mărturisit Cristina Cioran în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Cristina Spătar, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale: „Avea niște dureri groaznice. Mi se rupea sufletul”

„Îmi dă foarte multe mesaje, ba de dragoste, ba de ură. El are un caracter bipoolar”

Pe lângă numeroasele apeluri, Cristina Cioran susține că este terorizată și prin mesaje de Alex Dobrescu. „Îmi dă foarte multe mesaje, ba de dragoste, ba de ură. El are un caracter bipolar. Ori este plin de dragoste, iubiri, plânsete, îmi spune zeiță. Pe de cealaltă parte, este plin de ură. Nu pot să reproduc ce zice. Folosește apelative dubioase. Are o problemă că nu sunt eu din București”, a mai spus Cristina Cioran în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel