Cristina Cioran va reveni pe platou, după doi ani de pauză. Cum se va împărți între serviciu și copil

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Cioran
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Cioran

Cristina Ciroan a dezvăluit, cu ocazia unui interviu, cum se va împărți între casă și familie.

Cristina Cioran este una dintre prezentatoarele TV din România care nu au avut o viață ușoară. Ea, la 44 de ani, a rămas însărcinată și este o mamă singură. După cum ne-a spus și nouă, la Spectacola, momentan se axează pe carieră și pe creșterea celei mici. Cu ocazia altui interviu, ea a vorbit despre proiectele sale din prezent și ultimele noutăți cu care poate spune că ține la curent publicul.

Cristina Cioran revine pe platoul emisiunii după o pauză de doi ani. Mulți se întreabă cum se va reaclimatiza protagonista având în vedere pauza prelungită. Ea dorește să se implice în proiecte ce vizează parenting-ul tocmai pentru a fi mai aproape de fiica sa.

„Încerc să-mi aleg proiecte care-mi conferă și ceva timp, proiecte pe care să le fac între anumite ore, un anumit interval, în anumite zile, astfel încât să nu-i deranjez prea mult viața Emei. De aceea m-am și implicat în Mămici cu sclipici, de la Antena Stars, tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera, astfel încât să nu fie deranjată relația noastră și programul ei.”, a spus vedeta, potrivit Cancan.

Vezi și: Cristina Cioran, momente de coșmar după ce a născut. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: „Am fost la psiholog, astfel nu mai trăiam”

Vezi și: Vica Blochina comentează relațiile în trei. Ce spune despre amantă: „Vezi că e cu soția, o ia și pe ea în brațe”

A fentat depresia

Prezentatoarea a mai vorbit și despre pericolul depresiei și cum a reușit să evite acest diagnostic, atrăgând atenția asupra seriozității acestei afecțiuni psihice. Este un adevăr tot mai dureros că și în România cazurile de depresie devin tot mai virale.

“Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional, dar ele au trecut pentru că știu ce e important pentru mine și viața mea și mă bucur mult că am putut să le depășesc. Diagnosticul de depresie nu l-am avut, m-am ferit cât am putut. Depresia cauzată de orice situație e periculoasă. Depinde și cât de puternic ești, cum te lupți. Poate duce la gesturi finale. De aceea, să-ți păstrezi sănătatea mintală e cel mai important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.” –a dezvăluit ea, pentru cancan.ro.

Vezi și: Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Marius Elisei. Ce spune despre fostul soț al Oanei Roman: „Gest nepotrivit, obraznic”

Vezi și: Parenting-ul la „modă” și lupta constantă cu pedepsele. Majda, Cristina Cioran, Sânziana Buruiană și Livia Graur, despre creșterea copiilor: „Nu sunt genul acela de mamă care se impune”/EXCLUSIV

A fost la psiholog după naștere

Pentru multe femei, momentele de după naștere pot fi foarte dificile, astfel că și în cazul Cristinei a fost nevoie de serviciile unui psiholog.

“Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam” – a completat ea.
Vezi și: Cristina Cioran se reprofilează profesional. Ce va aduce nou pentru public: „Am vrut de mulţi ani să fac asta”

Vezi și: Fiica Cristinei Cioran a împlinit doi ani: „Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul”. Cum arată viața sentimentală a actriței în prezent / EXLCUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel