Cristina Cioran, prima reacție după ce fostul iubit a spus că este însărcinată: „A fost așa cum trebuia să se întâmple”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Cristina Cioran a dezvăluit dacă va deveni sau nu mamă pentru a doua oară.

Cristina Cioran pare că nu mai reușește să scape de scandalul în care a implicat-o fostul iubit, Alex Dobrescu, care a făcut până acum extrem de multe declarații halucinante la adresa ei și care a șantajat-o și urmărit-o în nenumărate rânduri. Acum, bărbatul susține că actrița este însărcinată pentru a doua oară cu el, lucru care a șocat pe toată lumea, mai ales în contextul discuțiilor aprinse în care sunt implicați cei doi. Acum, Cristina Cioran pune punctul pe „i” și dezvăluie adevărul din spatele acestor declarații. 

„Dacă le-am lua pe toate în piept, unde am ajungem? Eu nu-i mai dau satisfacție, am șters cu buretele această relație, pentru mine nu mai există. Nu se va mai întâmplă să reluăm relația, am greșit. Nu-mi pare rău nici că am greșit. Trebuia ca copilul meu să simtă apropierea tatălui, era foarte mică și perioada aceasta, cât ne-am înțeles bine, a fost una foarte frumoasă pentru ea. Facem și greșeli și numai cine nu iubește nu greșește. Am învățat, am mers mai departe.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

Citește și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Este Cristina Cioran însărcinată?

Așadar, actrița susține că au fost, într-adevăr, anumite semnale care i-ar fi dat se înțeles că așteaptă un copil, însă nimic nu s-a concretizat. Astfel, chiar dacă fostul ei iubit a susținut faptul că a primit de la blondină anumite ecografii care să ateste faptul că acesta va deveni din nou tată, vedeta spune că totul este fals și că nu va deveni din nou mamă. 

„Nu sunt însărcinată. A fost o alarmă falsă, într-adevăr, sau a fost așa cum trebuia să se întâmple. Nu a primit nimic de la mine el, astea sunt aberații. Sunt un om foarte serios, eu nu mit.”, mai spune actrița.

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Cum o șantajează Alex Dobrescu

Mai mult de atât, Cristina Cioran susține că este și șantajată de Alex Dobrescu, care spune că va face publice anumite fotografii în care ea apare în ipostaze extrem de sexy. Chiar dacă vedeta este conștientă de acele poze, nu vrea să se lase intimidată de fostul partener și nu vrea să-i respecte condițiile puse. 

„O fi având niște poze cu mine, pentru că dacă am fost într-o relație.. Dar dacă el difuzează sau printează acele poze, cum mă amenință că va face, este un alt dosar penal de șantaj și de încălcare de dreptul la integritate. Șantajul era ca eu să scot brățara, ca el să nu dea pozele, dar le poate da, pentru că e pe barba lui, mie nu mi-e rușine de corpul meu. Nu m-am expus niciodată, dar dacă se nimerește ca el să scape acele fotografii, nu e nicio rușine, sunt femeie, am un corp frumos.”, a mai declarat Cristina. 

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, reacție vehementă, după ce Mara Bănică l-a denigrat public: „Falșii țin cu falșii, incredibil câtă răutate și invidie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel