Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima săptămână a lunii iunie. Cea mai norocoasă zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru prima săptămână a lunii iunie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Berbecul va intra săptămâna aceasta cu degetele în priză la propriu. El va trebui să țină pasul cu viteza derulării evenimentelor. Ar fi bine să își facă un plan strategic, pentru că exploziile de personalitate nu o să-l ajute. 

Taur

La Tauri este ceva mai liniștită atmosfera pentru că scapă de anumite probleme, de anumite griji și reușește să se concentreze pe viața lui, pe ceea ce își dorește el. 

Gemeni

Toate energiile sunt de partea lor. Venus le colorează viața din punct de vedere sentimental, Jupiter le dă foarte mult curaj. Trebuie să aibă viziune și să știe ce au de făcut.

Rac

Racii au o veste care le reorganizează întreaga agendă, adică ceva ce așteaptă ei. Indiferent ce ar face o să lase totul. Racii au planete bune pe casa a XII-a, casa încercărilor, a sănătății, a dușmanilor. Au provocări, sunt atacați, dar cumva reușesc să se apere de tot ce vine spre ei. Se simt cumva norocoși, dar și ghinioniști în același timp.

Te-ar putea interesa și: Valeriu Pănoiu, horoscop pentru IUNIE 2024. Zodiile care pot face bani

Leu

E o perioadă de afirmare și nu ar trebui să rateze nicio ocazie. S-ar putea să trebuiască să participe la un târg, la o conferință, adică cumva să iasă din zona de confort și să se ducă să-și etaleze, să-și susțină activitatea, munca, să-și facă o pagină web, să-și lărgească cumva plaja de fani sau de susținători.

Fecioară

O săptămână interesantă pentru Fecioară, cu semnări de contracte. Pe plan profesional vor exista lucruri foarte importante. Dacă nu vin aceste lucruri către ele, atunci să meargă Fecioara spre ele. Este o perioadă de schimbare. Au acest termen până în ianuarie 2025.

Balanță

Balanța are o săptămână în care iese din cotidian. Aventura este cuvântul de ordine pentru zodia Balanței. Are o ușurință în a face lucruri pe care de obicei nu le face, nu îi vine comod, de exemplu să plece într-o călătorie.

Scorpion

Pentru Scorpioni, o investiție importantă nu înseamnă o investiție ambiguă. Nu trebuie să bagi banii în ceva doar pentru că ai niște bani.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 3 - 9 iunie 2024. Vin oportunități și propuneri pentru mai multe zodii / video

Săgetător

Săgetătorul poate să semneze un contract. Are nevoie de un partener. Oricât de expansiv ar fi, în această perioadă are nevoie de cineva, de un partener. Nu poate să se descurce singur într-o chestiune. 

Capricorn

Capricornul trebuie să se reorganizeze, să-și împartă timpul pentru că apar perspective de a învăța, pe lângă programul lui. La locul de muncă trebuie să învețe noi tehnici. Este vorba de progres, iar pentru Capricorni asta înseamnă bani.

Vărsător

Vărsătorul este cea mai norocoasă zodie. Îi este mai ușor când planetele din Gemeni îl susțin. Parcă vin spre el anumite lucruri: iubire, dragoste, creativitate și mai ales bucurie, ideea de a se simți bine.

Pești

Mulți Pești evadează în lumea lor imaginară și visează la o insulă exotică. De fapt, această insulă exotică chiar există și este posibil ca Peștii să-și cumpere un bilet de avion și să încerce să-și permită să meargă și să-și satisfacă visul.

Te-ar putea interesa și: Alina Bădic, horoscop 2 -8 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel