Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 2 - 8 septembrie. Zodia pentru care lucrurile se întorc în favoarea ei

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 2 - 8 septembrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Se poate întâmpla ca în această săptămână să rămână fără un ajutor, fără un suport, cineva să plece, să renunțe și să nu-l mai ajute așa cum l-a ajutat până acum. Destinul a fost în această perioadă în zodia Berbecului, ceea ce înseamnă că el are un exercițiu fantastic în care trebuie să se descurce singur, să-și facă curaj și să recalculeze singur totul.

Taur

Poate să fie influențat la locul de muncă. Atenție la relațiile pe care le aveți la job. Se poate naște atracție. Nu este bine ca în această perioadă să amestecăm serviciul cu amorul. Taurii trebuie să fie atenți și la erorile medicale. Atenție și la glicemie în această săptămână. Consumați mai puține dulciuri!

Gemeni

Cei care au copii mari s-ar putea să-și vadă unele greșeli ale tinereții în copiii lor. Efectul este unul karmic. Copiii pot repeta greșelile părinților. Situația sentimentală este foarte complicată. Există un impact karmic, chiar dacă Gemenii sunt victime sau agresori. Este vorba despre un triunghi amoros. De asemenea, este și un sector de inspirație pentru cei care sunt foarte creativi.

Rac

Aveți nevoie și de soacră sau de mamă să vă ajute cu creșterea copiilor sau cu un avans pentru o casă. Nu este bine nici când începe soacra sau mama să pună condiții. Racul trebuie să-și asume atât ajutorul, cât și coada pe care și-o mai bagă părinții.

Te-ar putea interesa și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii. Mihai Voropchievici: „Pune la inimă totul, nu se simte apreciată și respectată”

Leu

Poate să fie trădat de o persoană care nu-și ține gura sau care face o gafă, poate fi intenționată sau nu. De asemenea, poate primește niște vești sau reproșuri de la cineva.

Fecioară

Este singura zodie pentru care lucrurile se pot întoarce în favoarea ei. Este vorba despre o mică plată pe care trebuie să o facă ca să iasă onorabil dintr-o situație, deci o taxă în plus. Nu trebuie să stea pe gânduri, pentru că asta o ajută să meargă mai departe.

Balanță

Dacă se trezește cu fața la cearceaf, atunci nu este bine. Trebuie să se roage pentru starea de bine și de echilibru. Se închide în interiorul ființei sale. Acolo există un conflict, un război. 

Scorpion

Posibil să rămână cu o cicatrice săptămâna aceasta. Atenție la accidente, la tot felul de situații. Nu este cea mai protejată zodie în această săptămână. Poate apărea o cicatrice, un conflict. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 2 - 8 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura în septembrie. Are succes pe toate planurile

Săgetător

Ar trebui să se bazeze pe ei înșiși. Pot avea anumite promisiuni de la cineva. Își pot pune speranțele. Este posibil ca unei anumite persoane să-i fie foarte ușor să ajute un Săgetător, iar el să aștepte acest ajutor. Cu toate acestea, o situație face ca Săgetătorul să fie tot pe cont propriu. Nu pierde nimic, ci va fi mai puternic datorită acestei situații.

Capricorn

Are de a face cu o femeie autoritară în această săptămână. Poate că este o șefă, dar nu trebuie să te duci la ea în această săptămână și să o rogi să-ți mărească salariul, că nu știi în ce toane o prinzi. Foarte mult misandrism în această săptămână!

Vărsător

Este o chestiune particulară. Dacă se căsătoresc cu o persoană de altă religie, Vărsătorii nu trebuie să își schimbe religia. Poate să rămână cu religia sa. De asemenea, apare ocazia de a pleca în străinătate, la invitația cuiva. Pare tentant, că e gratis, dar totul are un preț.

Pești

Este o săptămână cu anumite polițe de plătit! Puteți avea parte de anumiți escroci, dar și de anumiți escroci sau escroace din punct de vedere sentimental. Depinde de situația. Atenție la bolile transmisibile pe cale sexuală.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel