Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 21 - 27 octombrie. Zodia care încasează sume importante de bani

Data publicării:
Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 octombrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

Berbec

Este o săptămână plină de transformări și de evoluție în sfera comunicării. Poate să învețe un limbaj nou, poate să-și îmbogățească vocabularul sau să citească o carte care să-i schimbe viața. Apare ceva de neratat.

Taur

Ar trebui să aibă o săptămână cu spor. Ar trebui să nu cheltuie, ci mai degrabă să încaseze în așa fel încât șă își manifeste sporul în această săptămână, adică șă își schimbe un pic norocul. Sunt foarte mulți care se plâng de cheltuieli. Taurii pot plasa niște bani în ideea unei investiții.

Gemeni

Sunt foarte binecuvântați la capitolul relații. Atrag partenerii potriviți, persoanele potrivite. Distanța nu este o problemă pentru ei atunci când vine vorba despre iubire, despre dragoste. Ar putea să meargă până la capătul pământului. Poate să apară o călătorie surpriză.

Rac

Primesc vești bune în urma unor investigații de rutină, se liniștesc. Pe plan profesional se întâmplă ceva interesant și devin secretoși brusc. Nu vor să-și spulbere norocul. Preferă să țină pentru ei până nu sunt siguri de ceea ce se întâmplă. Asta le dă o lumină pe chip.

Leu

Leii au o săptămână foarte aglomerată. Trebuie să muncească foarte mult, dar nu pot să lipsească de la anumite evenimente. S-ar putea să fie întâlniri cu prietenii, întâlniri amoroase, concerte, evenimente. Trebuie să fie omniprezenți. Este epuizant, dar săptămâna se termină cu bine. 

Fecioară

Se poziționează în echilibru între familie, casă, cămin și carieră. Va avea o săptămână bună. Se concentrează pe ceea ce are și mai puțin pe ce nu are.

Balanță

Primesc vești bune. Își atrag anumite vești bune. Ar putea să călătorească, să investească în această săptămână. S-ar putea să vorbească într-o limbă străină săptămâna aceasta.

Scorpion

Au o perioadă profitabilă. Poate că nu ar trebui să se grăbească pentru că au unele promisiuni. Este o perioadă mult mai bună din februarie anul viitor. Trebuie să se grăbească dacă vor să vândă ceva. Este o săptămână pe plus.

Săgetător

Apar vești bune de la persoane care au o viziune mai largă asupra lucrurilor. Nu trebuie să se entuziasmeze. Trebuie să se concentreze pe luciditate și pe efortul pe care trebuie să facă.

Capricorn 

Au de ales între două propuneri din punct de vedere profesional. Probabil că așteaptă un semn divin. Nu toți cred că nu sunt ei buricul pământului. Ar putea să investigheze puțin mai mult. Ce nu știu ei, știu alții.

Vărsător

Au o stare bună, o energie foarte bună. Își propun să își scoată anumiți prieteni din depresie. Pot organiza o petrecere surpriză, chiar și pentru cei care nu vor să-și organizeze ziua de naștere. O pot face pentru prieteni, copii, partener. Este regizorul din spatele unor proiecte mai importante, se bucură să ofere oamenilor și sunt apreciați.

Pești

Primesc cadouri. Au mai mult curaj dacă au o recunoaștere profesională. Pot să își cumpere o casă ma mare, un birou mai mare sau pot să-și extindă mai mult activitatea.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel