Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie. Zodia care va avea noroc la bani în următorii 20 de ani

Data publicării:
Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale pentru săptămâna 26 august - 1 septembrie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Este o ultimă strigare, un ultim clopoțel pentru zodia Berbec. Dacă nu are o perspectivă asupra viitorului profesional și dacă simte că nu mai are o motivație, aceasta este ultima strigare pentru a aplica niște schimbări fundamentale în reorientarea profesională, pentru cei care sunt activi și își doresc o carieră. Poate nu a mers cândva cum și-a dorit, dar dacă vrea mai sus, atunci trebuie să schimbe ceva.

Taur

Mesajul este că banii nu se pun la saltea! Acesta nu este un scop de viață. Sunt responsabili să-și construiască o viziune despre viață. Pluton se întoarce în Capricorn pentru a-i învăța pe Tauri să fie expansivi și astfel să atragă resursele care fac parte din visele lor cele mai tainice.

Gemeni

Pot să simtă anumite blocaje. Cauzele se pot ascunde de ei. Teritoriul lui Pluton este destul de ocult, dar cu anumite schimbări pe care aceștia le fac în viață, chiar și la sursa banilor, de unde vin. Dacă sunt dispuși să facă anumite schimbări pe termen lung, sursele lor de bani pot să fie foarte generoase în următorii 20 de ani. 

Rac

Pluton se întoarce pe segmentul parteneriatelor, al căsătoriei. Sunt și relații care se pot rupe, dar dacă partenerii lasă un pic ego-ul mai jos și ajung la o înțelegere amiabilă, relația poate să se echilibreze foarte frumos, în așa fel încât partenerii să se dezvolte pe calea lor conform planului de viață.

Leu

Se pot schimba anumite condiții de muncă, serviciul sau preocuparea profesională. Ar trebui să facă schimbări și în funcție de sănătate sau felul în care se simte. 

Fecioară

Pluton le transformă câmpul de luptă al dragostei într-un teren de joacă, dacă înțeleg că rolul de salvator trebuie să-l folosească profesional și nu în dragoste.

Te-ar putea interesa și: Mihai Voropchievici arată cele mai orgolioase zodii: Ei au boala că sunt cei mai deștepți, cei mai frumoși, că nu dau greș niciodată

Balanță

Pot să fie presate de anumite rude. Este o zodie mai confortabilă, mai comodă, mai lasă de pe o zi pe alta ce poate face în ziua respectivă. Trebuie rupte niște legături prin a face o succesiune, prin a împărți anumite averi, pentru a schimba ceva în patrimoniu, ceea ce este foarte bine pentru zodia Balanță. 

Scorpion

Scormonesc printre documentele lor, printre actele lor. Poate au nevoie de un contract, o licență, de un document vechi pe care l-au pierdut. Poate chiar trebuie să-și pregătească dosarul pentru anii de pensionare și caută niște dovezi legate de contribuția pe care au avut-o.

Săgetător

Dacă nu au învățat cum să-și drămuiască banii mizând întotdeauna pe o resursă inepuizabilă, de acum resursă inepuizabilă constă într-o strategie foarte bună de viață. Trebuie să devină mai organizați, mai inteligenți, mai așezați. 

Capricorn

Pluton se întoarce în zodia Capricornului. Ei au trecut prin schimbări uriașe. Poate unii au avut foarte multe necazuri. Capricornul are nevoie de o schimbare fundamentală de mentalitate, ceea ce le poate modifica radical perspectiva.

Vărsător

Întoarcerea lui Pluton în Capricorn trebuie să-i ajute să fie mai meditativi, mai profunzi în ceea ce privește faptul că nu mai pot construi pe niște tipare vechi perspective noi.

Pești

Pluton se întoarce pe un sector al comunității, al oamenilor de care se înconjoară și schimbă poziția unui nativ Pește în raport cu comunitatea în care trăiește, cu publicul căruia vrea să i se adreseze. 

Te-ar putea interesa și: CINCI zodii vor termina vara în forță. Mihai Voropchievici: „Apar schimbări uriașe pe latura afectivă și financiară!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel