Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august

Data publicării:
Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Cristina Demetrescu a venit cu previziunile astrale până la sfârșitul verii, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Le sună telefonul vara aceasta. Îi sună șefii, cineva de la muncă să le spună că nu și-au terminat treaba. Dacă nu își închid telefonul sau nu au această politică că vacanța este vacanță, ei s-ar putea să se streseze. De asemenea, ar putea să primească amenințări prin telefon sau șantaje de la tot felul de persoane.

Taur

Banii sunt în elementul lor. În plan sentimental, în relația cu copiii sau relația cu părinții, ei își supradimensionează întotdeauna contribuția și apar mici dispute în ceea ce privește contribuția fiecăruia, meritul fiecăruia.

Gemeni

Au o energie debordantă, dar ar putea să meargă pe mai multe piste, să facă mai multe promisiuni și să nu se poată tină de cuvânt. Trebuie să fie atenți la gafe, minciuni de scuză. Cel mai bine este să nu promită nimic decât să se angajeze în prea multe lucruri.

Rac

Trebuie să-și organizeze niște călătorii. Poate nu au neapărat răbdarea necesară să o facă foarte bine. Atenție, în călătorii, Racii pot să se rătăcească. Apar niște drumuri încurcate pentru ei. De asemenea, sunt foarte nervoși.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Leu

Este în elementul lui până pe data de 23 august. Toate energiile sunt de partea lui și mai dă și la alții din energia lui. Problema este că ar putea să cheltuie mai mult decât își poate permite. Cheltuie bugetul strâns într-o lună pe o singură seară. Dorește să strălucească, dar s-ar putea să sufere după aceea.

Fecioară

Muncește mult și o face în locul unui coleg, care poate este în vacanță sau poate nu mai este. Poate nu mai are un ajutor, poate să supere pe cineva, un șef. Mai multă smerenie nu strică. Din toamnă, Fecioara va câștiga foarte mult din punct de vedere profesional: o creștere, o mărire, un post, mai mulți bani. Să nu supere pe cel care este în impas.

Balanță

Pot să primească o invitație de ultimă oră, pot pleca într-o călătorie, pot să primească o invitație la un eveniment. Vara aceasta au probleme de conștiință. Unele au restanțe și trebuie să stea să învețe. Nu se organizează foarte bine și nu duc lucrurile la capăt. De asemenea, s-ar putea să apară o dragoste pe care să o tăinuiască, să o ascundă. Au ajuns la concluzia că trebuie să țină pentru ele lucrurile de care nu sunt sigure.

Scorpion

Au bani de încasat, dar au și impozite de plătit, poate niște comisioane. Se bucură când încasează, dar se zgârcesc când trebuie să plătească. Încearcă să facă niște tertipuri, poate unele chiar ilegale. S-ar putea să nu dea bine. Cine încasează trebuie să și plătească.

Săgetător

Fac pași înainte, pași mici, poate unii dintre ei nesiguri. Sunt pe un teritoriu al explorării. Sunt susținuți de cei dragi, de familie. Nu toată lumea înțelege cât de explorator și cât de aventuros este Săgetătorul din anumite puncte de vedere. Întotdeauna sunt susținuți, dar este posibil ca unii să ajungă la performanțe.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile

Capricorn

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Vor la cele mai bune școli sau vor să-și dea copiii la cele mai bune școli, dar nu se prea potrivesc aceste lucruri. Ei trebuie să fie atenți la accidentele de muncă.

Vărsător

Li se suprapune o ceartă peste o sarcină. Se întreabă dacă se împacă cu iubitul. Universul îți dă, dar te și provoacă. Trebuie să cugete foarte bine ce au de făcut de acum înainte.

Pești

Încurcă borcanele. Când promit prea mult, se ambalează prea mult, nu mai comunică foarte bine. S-ar putea să piardă avansul pentru o casă dacă comunică bine, la timp sau vizionează mai multe lucruri în același timp. Trebuie să fie un pic mai organizați.

Te-ar putea interesa și: Top 3 zodii care se îndrăgostesc foarte repede. Mihai Voropchievici: „Îi este uşor să-şi găsească un partener”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel