Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA, a vorbit despre începuturile pasiunii sale pentru Feng Shui, dar și despre legătura dintre acest concept și astrologia chinezească.
Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA, a vorbit, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, despre începuturile pasiunii sale pentru Feng Shui. În perioada școlii, ea a devenit tot mai interesată de energia caselor, un subiect puțin explorat la acea vreme. Fascinată de ideea că planeta noastră, fiind vie, are propria sa energie care se manifestă prin câmpul magnetic, Cristina a început să studieze conceptele despre energie și arhitectura caselor. După ce a găsit un maestru, a aprofundat toate aceste cunoștințe și, în final, a devenit primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA.
„Exact când eram în școală, am început să mă interesez mai mult despre spațiu. Despre casă. Am vrut să înțeleg mai mult ce se întâmplă cu casele. Ca și viitor practicant de arhitectură, îmi doream un diferențiator față de colegii mei. Am început să caut și să studiez mai mult despre ceea ce înseamnă energia dintr-o casă. Foarte multă lume se poate întreba cum poate avea casa energie. Pentru că trăim pe o planetă vie, pe o planetă organică care respiră prin toate materialele, prin toate cele cinci elemente și prin însăși faptul că are energia proprie prin câmpul magnetic al planetei. Am bănuit că există energii, nu eram foarte sigură, nu cunoșteam foarte bine conceptele. Profesorii ne povesteau despre energiile din piramide. Am vrut să aflu mai multe, doar că piața nu oferea în acel moment foarte multe detalii. După ce mi-am găsit maestrul, am reluat toate cursurile. După ce am terminat toate cursurile, maestrul meu mi-a spus că sunt pregătită să încep să predau la rândul meu”, a precizat Cristina Groza.
Te-ar putea interesa și: Mara Trefas, despre călătoria sa în lumea muzicii. Cum și-a găsit vocația și a creat un stil unic / video
Pe lângă studiul arhitecturii și al energiilor caselor, Cristina Groza s-a specializat și în Feng Shui, completând această știință cu astrologia chinezească, cunoscută și sub numele de „cele patru coloane ale destinului.” Aceasta a detaliat importanța fiecărei date din viața unei persoane: ziua nașterii dezvăluie tipologia personalității și compatibilitatea cu partenerul de viață, anul nașterii oferă indicii despre viața socială și carieră, iar ora nașterii evidențiază relația cu copiii.
„M-am apucat să studiez Feng Shui, iar în completarea acestei științe mai este o latură. Aceea a astrologiei chineze sau cele patru coloane ale destinului, cum este mai corect. Toată lumea, când se gândește la astrologie chineză, se gândește la horoscop, la zodiac. Ziua nașterii dă tipologia. Odată ce ne-am identificat personalitatea, avem ocazia de a vedea cum ne înțelegem cu partenerul de viață. Anul nașterii ne vorbește despre viața socială și carieră. Anul nașterii reprezintă relația cu bunicii, luna nașterii reprezintă relația cu familia, cu părinții noștri, iar ziua relația cu partenerul. Ora nașterii reprezintă relația cu copiii”, a adăugat Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News