Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA, invitată la Mi-Th Influencer / video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Groza, DC NEWS
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Groza, DC NEWS

Descoperă secretele echilibrului și prosperității alături de Cristina Groza, primul Maestru Feng Shui acreditat de IFSA!

Vino să afli cum Feng Shui poate transforma viața ta și a celor din jur, de la spațiul în care trăiești până la succesul personal și profesional. Cristina Groza își dezvăluie viziunea inovatoare, metodele și experiența vastă dobândită în aproape două decenii de practică internațională!

Nu rata interviul exclusiv – o discuție fascinantă despre cum îmbinăm armonia energetică cu designul modern, doar la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan!

 

Duminică, de la ora 11.00, difuzăm emisiunea!

 

În calitate de Președinte al IFSA România și membru al comitetului executiv IFSA International, Cristina Groza își aduce contribuția semnificativă la promovarea și dezvoltarea practicii Feng Shui atât în România, cât și internațional. Absolventă a Institutului de Arhitectură „Ion Mincu”, cu specializare în design interior și mobilier, ea și-a descoperit pasiunea pentru Feng Shui încă din perioada facultății, începând studiul acestei științe în anul 2005, sub îndrumarea Marelui Maestru Raymond Lo.

 

De-a lungul anilor, Master Cristina a aprofundat și și-a extins cunoștințele participând la cursuri de specializare în Feng Shui și Ba Zi (astrologia chineză sau Cele Patru Coloane ale Destinului), organizate în diverse locații precum Franța, Singapore, Hong Kong, Thailanda și China. Cu o experiență de 19 ani în domeniu, Cristina este instructor autorizat de Raymond Lo și IFSA, precum și CNFPA, activând ca lector la numeroase congrese internaționale de Feng Shui.

 

Este fondatoarea „Academiei de Feng Shui și BaZi Cristina Groza”, unica instituție de Feng Shui și Coloanele Destinului de acest gen din România, recunoscută și acreditată internațional de IFSA. Diplomele emise de Academia Cristina Groza sunt singurele din România cu recunoaștere și acreditare internațională.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel