Cristina Rotaru nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu ispita Diandra! Ce i-a transmis concurenta în mediul online: „Atât am avut de spus sau arătat”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Insula Iubirii
Descriere foto: Captură video: YouTube/Insula Iubirii

Cristina Rotaru a lansat un atac dur la adresa Diandrei, după ce tensiunile dintre ele au escaladat la „Insula Iubirii”. Concurenta și-a exprimat nemulțumirea în mediul online, reacționând la imaginile apărute în spațiul public care le surprind pe cele două în mijlocul unui conflict intens la bonfire.

Cristina și Andrei Rotaru au venit la Insula Iubirii cu gândul să descopere dacă îi leagă doar obișnuința sau e vorba și de dragoste la mijloc. După 10 ani de relație, cei doi s-au înscris la emisiune pentru a afla anumite răspunsuri. Nu au stat niciodată separat, așa că show-ul a fost o adevărată provocare pentru ei. Cu toate acestea, nici bine nu a ajuns pe insulă, căci concurentul a și pus ochii pe o ispită, mai exact pe Diandra, căreia i-a și mărturisit că s-a îndrăgostit de ea. Ulterior, cei doi au petrecut timp împreună, s-au sărutat, ba chiar au și dormit împreună, fără ca Andrei să se gândească la suferința pe care i-o provoacă soției sale.

Te-ar putea interesa și: „Ești malefic?!” Radu Vâlcan nu s-a mai abținut! Prezentatorul TV i-a spus-o fără ocolișuri lui Andrei Rotaru. Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Cristina Rotaru și ispita Diandra Moga, față în față cu ispita Diandra

În ediția care va avea loc săptămâna următoare, Cristina va sta față în față cu ispita Diandra la bonfire și vor purta o discuție în emisiune, care va fi una destul de aprinsă. 

„Trebuia să vină o femeie și să îmi spună problemele dintre mine și soțul meu? (…) Nu ești în măsură să mă cerți că nu ești mama mea… Eu nu mai am nimic de discutat, să vorbească cu tine, Radu”, i-a spus Cristina Rotaru ispitei Diandra.

„Nu funcționați, că nu vrei să asculți. (...) Nu cred că ai fost adusă cu forța. (...) Dormi cu ochii deschiși. (...) O căsnicie, din punctul meu de vedere, sortită eșecului…”, a ținut Diandra să precizeze.

Te-ar putea interesa și: Mama Cristinei Rotaru, atac fără precedent la adresa lui Andrei Rotaru: „Vreau să-mi salvez copilul din mâinile călăului răzbunător”

Cristina Rotaru nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu ispita Diandra! Ce i-a transmis concurenta în mediul online: „Atât am avut de spus”

După aceste discuții tensionate, Cristina a răbufnit și în mediul online, lăsând un mesaj tăios la adresa Diandrei. Ea a mărturisit că, deși în edițiile trecute, ispita mărturisea că își dorește ca femeile să să nu fie răutăcioase între ele, ci să fie unite, se pare că la bonfire nu a mai ținut cont de aceste principii și a atacat-o. Cristina Rotaru a subliniat ironia situației, adăugând că Diandra pare să predice una și să facă alta.

„Citez «Noi femeile nu trebuie să fim răutăcioase între noi». Atât am avut de spus/arătat. Acum vă las pe voi să trageți concluzii. Cine a dormit cu ochii deschiși? Personal îmi place să vorbesc din experiența proprie și nu din cărți sau după spusele altora, iar mai apoi să mințim poporul cu televizorul”, a transmis Cristina Rotaru în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Este vestea momentului! Cu cine a plecat, de fapt, Andrei Rotaru din România. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, după ultima postare a concurentului / Foto

Te-ar putea interesa și: „Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel