Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru, singura pereche căsătorită de la Insula Iubirii s-a despărțit? Spectacola are dovada clară că în urmă cu o lună, cei doi erau împreună.

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, unde au și format un cuplu. La sfârșitul competiției, cei doi au decis să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Au trecut 10 ani de atunci, iar Cristina și Andrei Rotaru au fost de nedespărțit.

Timpul a trecut, relația s-a sudat, iar foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu și-au dorit să-și testeze relația și s-au reîntors la Antena 1, însă de această dată în cadrul emisiunii Insula Iubirii. 

Cuplul și-a supus căsnicia celui mai dur test al iubirii. Timp de 21 de zile, Cristina și Andrei au trăit separat. În toată această perioadă, ispitele masculine şi feminine au încercat să îi „ademenească”. Filmările pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii de la Antena 1 s-au terminat, iar concurenții s-au întors acasă, de unde pot vedea din fața televizorului exact ce au făcut partenerii lor pe insula din Thailanda.

Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună

Nu știm însă dacă s-au întors separat sau împreună din competiție, sau dacă au căzut în ispită, dar un lucru este cert, Cristina și Andrei au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele sociale. Spectacola are însă dovada clară că în urmă cu o lună, cei doi concurenți de la Insula Iubirii formau un cuplu. Pe 9 iunie 2024, cei doi postau pe pagina comună de Facebook fotografii și videoclipuri împreună. Nu lăsau să se înțeleagă că între ei s-ar fi produs o ruptură, ci că se iubesc, iar nimeni și nimic nu-i poate despărți. Deși competiția s-a filmat în luna martie a acestui an, Cristina și Andrei păreau mai fericiți ca oricând după venirea din Thailanda.

Te-ar putea interesa și: Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Cu toate acestea, se pare însă că cei doi au șters toate pozele și videoclipurile în care apăreau împreună. Mai mult, contul comun se pare că a rămas la Andrei, pentru că pe pagina de Facebook apar doar poze și filmulețe cu fostul concurent de la Mireasă pentru fiul meu. 

Totodată, în mediul online au apărut zvonuri care spun că fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu ar fi căzut în ispită. Din imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere din competiție s-ar părea că Eric Berinde și Cristina au parte de un sărut pasional. Tatuajele pe care le au cei doi trădează faptul că ei ar fi protagoniștii.

Te-ar putea interesa și: Babasha și-a oficializat relația! Cine este și cu ce se ocupă tânăra care i-a furat inima artistului: „Acum știu ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi iubit!” / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel