Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii: „Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

Data publicării:
 Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru și-au spus „adio”, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii. Concurenta nu a putut suporta durerea pe care i-a provocat-o fostul soț în emisiune și s-a decis să pună punct căsniciei de 10 ani.

Este oficial! Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv. Concurenta se pare că nu a putut trece peste suferința pe care fostul soț i-a provocat-o în cadrul emisiunii Insula Iubirii, iar căsnicia de 10 ani s-a distrus într-o singură lună.

Cuplul și-a supus căsnicia celui mai dur test al iubirii. Timp de 21 de zile, Cristina și Andrei au trăit separat. În toată această perioadă, pentru a le pune la încercare relația, ispitele masculine şi feminine au încercat să-i „ademenească”. Nici bine nu a intrat în emisiune, căci Andrei și-a înșelat soția cu ispita Diandra, căreia i-a spus că s-a îndrăgostit de ea. S-au sărutat și au petrecut clipe împreună, iar Cristina a avut parte de un șoc atunci când a văzut imaginile controversate cu bărbatul alături de care a trăit 10 ani.

Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit definitiv! Concurenta a rupt tăcerea, după difuzarea emisiunii Insula Iubirii

Ediția de miercuri, 29 august, a adus în fața telespectatorilor deznodământul celebrului show. Toată lumea aștepta cu sufletul la gură să vadă dacă cei doi au rămas împreună după terminarea emisiunii. Deși au plecat despărțiți de pe insulă și au depus actele de divorț imediat după ce au ajuns în țară, Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat la scurt timp. Împăcarea nu a durat însă prea mult. Durerea provocată de Andrei a fost prea greu de suportat pentru Cristina. Concurenta de la Insula Iubirii a decis că cel mai bine pentru ea este să se despartă de Andrei, omul lângă care a trăit 10 ani.

„Eu sunt un om vulnerabil, iubesc. Am cedat în fața jurămintelor, în fața terapiei de cuplu, în fața iubirii, asta în urma unor promisiuni care s-au demontat de-a lungul timpului, în această lună cât v-ați uitat la emisiune. Să știți că și eu am aflat detalii pe care nu le luam la cunoștință, deși atunci am fost fermă. Acum, dezamăgirea este la cote maxime. Astăzi, abia astăzi, la final de ediție am și eu un cuvânt de spus. Eu am văzut acolo fragmentat, ce ați văzut și voi. Cu toate acestea, am avut coloană vertebrală și am putut să mă retrag. 

Pe 25 martie am ajuns în România, pe 1 aprilie am depus actele de divorț. Am renunțat la relația mea. Pe 1 aprilie ne-am dus la primărie să divorțăm și ne-au spus că trebuie să treacă 31 de zile lucrătoare pentru a putea finaliza. A fost Paștele și ne-am mai amânat încă 7 zile. Toată lumea spune că sunt o dezamăgire. Da, sunt o dezamăgire. Am dat o șansă pentru că eu cred în a doua șansă, cred în credință, cred în schimbarea oamenilor. Omul ăsta mi-a promis, mi-a jurat, s-a uitat în ochii mei și mi-a spus că o să văd emisiunea și o să înțeleg mai bine. El spune în continuare că nu s-a dat ceea ce declara despre mine”, a mărturisit Cristina, într-un live făcut pe TikTok.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire cu scântei între Andrei și Cristina. Cum au hotărât cei doi să plece de pe insulă

„Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al lor”

Despărțirea nu a fost una deloc ușoară, astfel că cei doi își vindecă și acum rănile. Cristina a recunoscut că i-a dat o șansă, au mers împreună la terapie și chiar dacă încă îl mai iubește și îi va fi în continuare aproape, nu mai poate să aibă o relație cu el, după ce Andrei s-a aruncat în brațele ispitei Diandra.

„Niciodată nu o să mă pot modela după caracterul cuiva. Nu vreau ca numele meu să fie asociat cu al celor doi. Nu voi fi omul care-și dorește Andrei să fie, doar de dragul de a-l păstra lângă mine. A fost un deceniu de viață și l-a parcurs alături de mine pentru că a vrut, nu a fost silit. Noi nu am trăit pușcărie unul lângă celălalt. Am trăit iubire până în ultima clipă când am intrat pe Insula Iubirii. Mi-a promis iubire, mi-a declarat jurăminte, după care am știut să mă retrag. Astăzi am înțeles că mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși îi dădusem a doua șansă până să apară emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, îl iubesc și e omul care m-a făcut fericită 10 ani. (...) Vreau doar să fiu bine, caut pacea sufletească, iubesc omul lângă care am trăit, dar nu pot să merg pe îndoieli la nesfârșit. Voi merge la terapie în continuare. Voi fi prietena lui. Noi locuim în același oraș. E posibil să ne intersectăm, să ne vedeți în poze împreună, o să-i răspund la telefon, o să vorbesc și o să-i fiu alături. vreau să-l ajut să se vindece. Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată”, a mai declarat Cristina.

Te-ar putea interesa și: Cum au plecat Diandra și Andrei de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la asta!

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel