Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi concurenți de la Insula Iubirii

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Andrei și Cristina de la „Insula Iubirii”, surpriză uriașă! Se pare că cei doi ar forma din nou un cuplu, în ciuda scandalului imens care s-a creat în urma participării lor în cadrul emisiunii.

Cristina și Andrei de la „Insula Iubirii” au șocat din nou, după ce ar fi fost surprinși împreună la un cunoscut restaurant din orașul Brașov. Se pare că cei doi au ales să își mai dea o șansă, chiar dacă fosta concurentă declara în urmă cu ceva timp că s-au separat definitiv și că nu mai există cale de întoarcere. Pe rețelele sociale au apărut mai multe fotografii și videoclipuri cu fericitul cuplu, în timp ce luau masa în centrul Brașovului. Astfel, Cristina și Andrei au dat de înțeles că au hotărât să se împace, lucru ce i-a înfuriat foarte tare pe telespectatorii emisiunii, mai ales că femeia a repetat în nenumărate rânduri că fostul ei soț nu mai merită iubirea sa și că a reușit să o distrugă psihic și emoțional. 

Te-ar putea interesa și: Anca Serea, răspuns ferm pentru Adi Sînă, în direct: „Oprim dicuția aici”

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, unde au și format un cuplu. La sfârșitul competiției, cei doi au decis să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Deși Cristina nu credea că problemele pe care le au în cuplu sunt atât de mari, Andrei a contrazis-o. Încă de la începutul emisiunii „Insula Iubirii”, acesta s-a apropiat de Diandra și s-a plâns în repetate rânduri de faptul că aveau probleme nerezolvate. Astfel, acesta a trecut peste căsnicia de 10 ani pe care o avea cu Cristina și a picat în ispită. Andrei și Diandra s-au apropiat din ce în ce mai mult, ajungând chiar să se izoleze de restul colegilor lor și să petreacă majoritatea timpului în cameră sau separați de grup.

Cu toate acestea, la finalul emisiunii, Andrei a plecat singur, ispita dorindu-și să părăsească separat insula, iar Cristina a plecat alături de Eric, cel de care s-a apropiat și cu care chiar s-a sărutat la finalul show-ului. Deși toată lumea credea că mariajul lor s-a sfârșit definitv, ajunși în România, cei doi au hotărât să își mai dea o șansă și să se împace. După o perioadă, Cristina a anunțat că s-au separat din nou, definitiv de această dată. Oamenii au observat însă, că femeia nu a șters pozele cu fostul ei soț de pe rețelele sociale, motiv pentru care au bănuit că cei doi sunt încă împreună și că totul a fost doar pentru atenție și vizualizări.

Te-ar putea interesa și: Ce legătură există între Irina Rimes și Dan Bălan. Artista a făcut mai multe dezvăluiri: „S-a întâmplat pur și simplu”

„Mai am niște amintiri și sentimente în suflet”

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Cristina a intrat într-o transmisiune live pe TikTok alături de mai mulți colegi de la „Insula Iubirii”. Întrebată de Daiana, concurentă și ea în ultimul sezon al emisiunii, de ce nu a șters pozele cu Andrei, Cristina a spus că nu a simțit să facă acest lucru încă deoarece mai are niște amintiri și sentimente în suflet și nu a apucat să-și facă curățenie și ordine în viață momentan.

„Pentru că nu am făcut curățenie la mine în viață încă. Mai am niște poze într-un dosar, mai am niște amintiri și sentimente în suflet, mai durează până mă debarasez de tot", a spus Cristina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel