Cristina Șicanu, cu ochii în lacrimi. Ce decizie a luat vedeta, împreună cu familia sa: „Ne pregătim, și moral, și material”

Data publicării:

Cristina Șicanu le-a dezvăluit fanilor ce decizie radicală a luat alături de familia sa. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Cei doi și-u întemeiat o familie superbă, iar acum au luat o decizie radicală. Cristina Șișcanu a fost cea care și-a deschis sufletul și le-a dezvăluit fanilor despre ce este vorba. 

Ce decizie a luat Cristina Șișcanu, împreună cu familia sa

Cristina Șișcanu recunoaște că ea și familia sa au luat în calcul să părăsească România și să se mute într-o altă țară, pentru a avea parte de un viitor mai bun, dar și pentru  a-l crește mai ușor pe Filip, băiatul prezentatorului dintr-o altă căsnicie, care se confruntă cu câteva probleme de sănătate.

„O să vă fac o mărturisire. De fapt, v-am mai spus lucrul ăsta, dar chiar serios aveam în plan în viitorul relativ apropiat, sau mă rog, ăsta era țelul nostru, ca familie: la un moment dat să ne mutăm din România, undeva într-o țară din Europa.  Încă nu decisesem clar, aveam niște preferințe, mai ales soțul își dorea acest lucru, spunea că pentru copiii noștri, în special pentru Petra și pentru Filip, ar fi mult mai bine așa. 

Ușor, ușor, am început și eu să îmi doresc lucrul ăsta. Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip, pentru că în România nu există absolut nimic care să le facă viața mai ușoară persoanelor speciale și, evident, și pentru Petra.  Am înțeles lucrurile astea și cumva a început să îmi placă ideea, și chiar să visez la ea, și cumva să ne pregătim și moral, și material, și din toate punctele de vedere.”, a fost mesajul trimis de Cristina Șișcanu, în social media.

Cristina Șicanu: „Acest lucru nu știu dacă mai poate fi luat în calcul”

Privind situația actuală din lume, vedeta recunoaște că momentan nu ma ia în calcul mutatul, însă, speră ca lucrurile să revină la normal. 

„Însă, având în vedere ce se întâmplă în Europa cu aceste atentate și atâta insecuritate, acest lucru nu știu dacă mai poate fi luat în calcul. Realizez faptul că până acum câțiva ani am trăit o perioadă superbă. Absolut superbă. Adică generația mea, generația noastră a avut acest privilegiu, ca din anii 90 încoace să trăim frumos. Din păcate, nu știu ce ne așteaptă.”, a mai spus prezentatoarea de televiziune. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu spuneau că vor să se mute într-o altă locuință

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm, pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune.

Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu- mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat.  Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos.care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat.  În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident că trebuie să ne și mutăm undeva. Așa că urați-ne succes!”, a povestit Cristina Șișcanu într-un filmuleț postat pe pagina ei de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel