Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că a purtat haină de blană pe pârtie: „Lăsați-mă în pace! Ce treabă aveți voi cum mă îmbrac eu?”

Data publicării:

După ce a ajuns în vizorul fanilor săi, Cristina Șișcanu le dă replica celor care o judecă pentru stilul vestimentar.

Cristina Șișcanu se află într-o vacanță de vis alături de familia sa în Austria, acolo unde se bucură de o vreme perfectă de ski și de o iarnă autentică. Chiar dacă zilele sunt destinate relaxării și deconectării de lumea cotidiană, vedeta este în continuare activă pe rețelele de socializare, unde le împărtășește adesea fanilor săi ce activități face și ce locuri vizitează. Chiar dacă are parte și nenumărate comentarii negative, mulți dintre urmăritorii săi au observat într-una dintre cele mai recente postări ceva ce nu era întocmai pe placul lor. Concret, vedeta nu s-ar fi îmbrăcat conform locului în care se afla, fiind imediat pusă la zid de internauți. 

„Nu a avut de unde să învețe că la pârtia de ski nu se merge în blană! S-a născut într-un sat din Republica Moldova.”

„Mai era cineva îmbrăcat așa? În Austria și Elveția nu se îmbracă așa pe pârtie.”

„Când îți iei blană și nu știi unde să o porți.”

„Toți oamenii aveau costum de ski sau haine de fâș speciale pentru altitudinile alea, nu haină lungă de blană. Mă întreb oare cine era ciudat.”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Cristina Șișcanu de la fani, într-un videoclip postat pe TikTok.

Citește și: Cristina Șișcanu, momente de panică, în vacanță. Ce i s-a întâmplat soției lui Mădălin Ionescu: „Sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină.”

Vedeta le dă replica haterilor

După cum și-a obișnuit deja fanii, Cristina Șișcanu citește activ comentariile, pe care nu le lasă însă și fără o replică. Astfel, soția lui Mădălin Ionescu le-a transmis un mesaj dur celor care s-au luat de blana sa, pe care aceasta spune că o adoră.

„Dacă în momentul în care mi-am cumpărat această blană aș fi știut câtă vâlvă o să nască și deja are un an și ceva, mi-am luat-o anul trecut, păi nu o mângâiam mai mult? Este ceva rău. În primul rând, blana este superbă, dar nu este naturală, m-am săturat de comentarii de genul „Se văd româncele imediat în Vest”. E ușoară ca o pană, chiar o s-o cântăresc, deja sunt sătulă de aceleași comentarii, lăsați-mă în pace, fiecare se îmbracă cum vrea. „Ce cauți pe pârtie în blană”. Eu nu am fost pe pârtie, am lăsat copilul la ski și eu cu soțul ne-am retras într-un restaurant elegant, unul faimos din zonă, ca să înțelegeți de ce m-am îmbrăcat așa.”, le-a explicat Cristina Șișcanu fanilor, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Criticată pentru că nu a gătit de ziua lui Filip, Cristina Șișcanu răspunde dur: „Am participat la o pomana porcului, după care am vomitat de 32 de ori”

„Ce treabă aveți voi cum mă îmbrac eu?”

Chiar dacă nu s-ar fi îmbrăcat adecvat locației, Cristina Șișcanu spune că statutul de persoană publică te determină uneori să fii mai extravagant, datorită unor campanii sau proiecte pe care trebuie să le realizezi. 

„Foarte mulți oameni care veneau la acel restaurant veneau de jos, cu telecabina, ca să mănânce și să vadă acel peisaj superb. Ca idee, mulți oameni care nu sunt îmbrăcați în costume de ski vin acolo, eu pentru asta m-am îmbrăcat așa, eram în blugi și pulover, adecvat vremii. M-am săturat de comentarii de genul acesta. Pe mine nu mă afectează chestia asta, dar mă întristează turma și gândirea turmei. Puteți să catalogați cât vreți și să vă simțiți jignite, dar v-am făcut eu vouă ceva în mod special? Ce treabă aveți voi cum mă îmbrac eu?”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel