Cristina Șișcanu a spus public marele regret pe care îl are din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „Îmi pare tare rău”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu. Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a fost mai deschisă ca niciodată. Prezentatoarea TV a spus public unul dintre cele mai mari regrete din căsnicia sa cu Mădălin Ionescu. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit soț și soție în 2011, au împreună o fiica, pe nume Petra, și una dintre cele mai admirate căsnicii. Prezentatorul TV mai are doi copii, pe Ștefania și Filip, din căsnicia pe care a avut cu fosta soție.

Cristina Șișcanu a spus public regretul pe care îl are din căsnicia cu Mădălin Ionescu: „Îmi pare tare rău”

Recent, Cristina Șișcanu a dezvăluit public unul dintre regretele sale din căsnicia cu Mădălin Ionescu. Vedeta a mărturisit că îi pare rău că nu a avut copii mai devreme și că nu a reușit să-i ofere fiicei sale, Petra, încă un frate sau o soră. Deși și-a dorit să devină din nou mamă, a amânat acest pas din diferite motive.

„Fetelor, să vă fac o mărturisire importantă, destul de personală. Așa sunt eu deschisă, directă și simt nevoia aceasta de a împărtăși cu voi niște lucruri. O să vă împărtășesc marele meu regret în căsnicia mea. Chiar regret ceva și îmi pare tare rău că n-am făcut, că de obicei așa se întâmplă. Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut.

În primul rand, îmi pare tare rău că nu m-am apucat de făcut copii mai devreme. Nu mai știu, cât aveam, 31 de ani când am rămas însărcinată? Petra are 7 ani și jumătate... nu, 32, la 33 am născut, deci destul de târziu. Și eram căsătorită de 6 ani și timp de 6 ani eu, a fost decizia mea, nu am vrut să fac copil, pentru că deja aveam doi și aveam așa o oarecare frică, că nu o să ne descurcăm, pentru că... na, copiii implică diverse responsabilități, de toate tipurile, și financiare.

Era și Filip, care avea niste necesități, față de copiii tipici, și atunci cumva, aveam așa o temere și tot am amânat momentul și îmi pare rău că am făcut doar un copil, îmi pare rău și că după ce am născut-o pe Petra, n-am mai făcut un copil, la scurt timp. Ar fi fost minunat.  Am tot zis, încă un an, încă doi, încă trei și uite că s-au făcut șapte și jumătate, de la nașterea ei, deja au trecut. O să vă mai mărturisesc ceva, eram super hotărâtă să mai fac un copil, exact înainte să înceapă războiul în Ucraina și după aceea iarăși m-a luat frica”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, replică dură pentru Reghecampf: „Măcar așa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă”

„Fac anul acesta 40 de ani și acum mi-e frică că e prea târziu”

Cristina Șișcanu a recunoscut că acum, la aproape 40 de ani, îi este teamă că este prea târziu pentru a mai avea un alt copil. Ea a subliniat că și-ar fi dorit să petreacă mai mulți ani alături de copiii săi și le-a transmis un mesaj celor care se află la început de drum în viața de familie: să nu amâne decizia de a avea copii dacă simt că și-au găsit partenerul potrivit, pentru a se bucura de cât mai mult timp împreună.

„Totul era așa de nesigur, ce facem, cum facem, ce se întâmplă și uite c-au mai trecut niște ani și deja fac anul acesta 40 de ani și acum mi-e frică că e prea târziu și fac calcule, câți ani o să aibă Mădălin, când copilul o să aibă 20 de ani, câți ani o să am eu când o să aibă copilul 20 de ani, cum ne descurcăm atunci, că ce o să fie, cum o să fie?

Deci mie mi se pare o prostie. Bine, asta e ce cred, ce simt eu, dar acum fiecare face cum vrea. În momentul în care simți că ți-ai găsit jumătatea sau simți că ai găsit un om cu care poți să construiești lucruri, frate nu mai aștepta! Adică și dacă-ți dorești să faci copii, că sunt persoane care nu-și doresc să facă copii deloc în viața asta, așa că asta e altă poveste.

Nu tergiversa lucrurile, că după aceea, îți pare rău că nu l-ai făcut mai devreme și vă spun și de ce, pentru că, cu cât amâni momentul mai mult, cu atât petreci mai mult timp în viața asta cu al tău copil. De ce să nu petreci cât mai mulți ani posibili? Este frumos să fii cât mai tânăr, să ai copii mari și să crești odată cu ei. (...) După ce am făcut-o pe Petra de ce nu am mai făcut eu unul la scurt timp? Acum chiar că îmi e frică. Mi se pare prea târziu. Dacă mai stau 2-3 ani o să mă întreb de ce nu am făcut la 40 de ani al doilea copil. Aoleu, gândurile astea mă omoară”, a mai precizat Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

 

â



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel