Cristina Șișcanu, aspru criticată de fani: „Tu și Gabriela Cristea ce conturați în falsitate!”. Care e videoclipul ce a stârnit un val de reacții negative

Data publicării:

Cristina Șișcanu a fost pusă la zid de către fanii care nu cred în sinceritatea vedetei.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu numără în prezent 12 ani de căsnicie. Cei doi par că trăiesc povestea de dragoste ideală, iar respectul și iubirea sunt cele două cuvinte care par că îi ghidează pe ambii la orice pas. Spre deosebire însă de alte vedete din țara noastră, cei doi nu sunt atât de discreți când vine vorba de viața de familie și încearcă să împărtășească și cu fanii lor cele mai profunde și speciale momente. Așa s-a întâmplat și de această dată, când cei doi au sărbătorit un moment special ce ține de viața de cuplu. În acest sens, Mădălin Ionescu și-a dorit să-și surprindă soția extrem de mult, organizându-i o seară romantică, de unde nu au lipsit prăjiturile, florile, dar și baloanele în formă de inimă.

„Wow, nu cred așa ceva, ce pot să zic? Superb. Dormim aici? Este super, nu mă așteptam.”, a fost reacția Cristinei Șișcanu.

„Eu care nu sunt ușor de impresionat, îmi venea să lăcrimez înainte să intru.”, a continuat și Mădălin Ionescu. 

VEZI și: Cristina Șișcanu gătește cu teancul de „euro” lângă ea. Ce explicații a oferit publicului în urma criticilor dure

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

Videoclipul a stârnit un val de reacții negative

În timp ce vedeta mărturisea că a fost mută de uimire la surpriza soțului ei, fanii nu au empatizat atât de mult cu cei doi. Aceștia o acuză, în special, pe vedetă de faptul că reacția sa a fost una extrem de falsă, iar întreaga surpriză a fost, de fapt, doar o regie bine pusă în scenă.

„Nu am văzut la nimeni atâta falsitate, teatru ieftin, ce să zic, atât de uimită încât uiți să-i mulțumești și să îl pupi! Tu și Gabriela Cristea ce conturați în falsitate!”

„Sincer , mie mi-a produs repulsie, ca sa nu spun altfel. Aici nu-i vorba de invidie sau altceva dar, totuși, sunt lucruri care țin doar de ei mai ales acest aspect. Iar surpriza era că se știau filmați și nici nu puteau “ sa joace mai bine teatru”

„Nici nu știai...erau fotografi, oameni care filmau, dar nu știai de surpriză.”

„Lasă-te de minciuni..păcat de ce om era Mădălin..L-ai prostit de tot”

„Cred ca tu ți-ai făcut surpriza că nu prea erai foarte entuziasmată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux. Proprietatea are o curte impresionantă, mai multe dormitoare și băi

Secretul căsniciei celor doi

În ciuda comentariilor negative însă, cei doi par că se iubesc ca și în prima zi. Recent, Cristina Șișcanu vorbea despre „rețeta” de succes a cuplului lor, unde iubirea și fluturii în stomac s-au menținut și până în ziua de astăzi. Mai mult, vedeta spunea că simte aceleași sentimente puternice și din partea soțului său, care este în continuare la fel de atent ca și în prima zi.

„Rețeta noastră este cumva simplă și complicată în același timp. În primul rând, norocul nostru a fost că de la început am avut o chimie puternică, chimie, care s-a menținut în timp. Adică eu și acum, când mă uit la el, simt aceiași fiori ca la început și simt că și reciproca este valabilă. Atunci când e vorba de familie, privim în aceeași direcție, profesional ne susținem reciproc.”, a povestit Cristina Șișcanu în trecut, potrivit click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel