Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre sfârșitul prieteniei cu finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „Din respect pentru copiii noștri...”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Cristina Șișcanu/Gabriela Cristea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Cristina Șișcanu/Gabriela Cristea

Cristina Șișcanu a vorbit despre un subiect sensibil pentru ea. Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre ruptura care s-a produs între ei și finii lor, Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu sunt nașii cuplului Gabriela Cristea și Tavi Clonda. În trecut, aceștia erau foarte apropiați și aveau o relație de prietenie puternică, dar acum nu își mai vorbesc deloc. Mai mult decât atât, nici măcar nu se mai urmăresc pe rețelele sociale.

Într-un interviu, Cristina Șișcanu a fost întrebată ce a dus la această răcire între ei și finii lor, dar nu a vrut să discute despre acest subiect și a mărturisit că din respect pentru copiii lor, care se înțelegeau foarte bine, nu dorește să abordeze această discuție în mod public. Ulterior, vedeta a vorbit despre prietenie. Întrebară dacă există prietenii adevărate în showbiz, soția lui Mădălin Ionescu a declarat că îi place să creadă că da, dar foarte rar. În plus, aceasta a menționat că atunci când simți invidie din partea unui prieten trebuie să te rupi de el pentru că relația nu va duce nicăieri. De asemenea, Cristina Șișcanu a declarat că trebuie să ne înconjurăm de persoane care se bucură de realizările noastre și că a înțeles care este limita dintre competivitate și invidie, iar acum știe să le delimiteze foarte bine. 

„Sunt competitivă, dar nu invidioasă”

„Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine”, a precizat soția lui Mădălin Ionescu.

„Eu vreau să cred că există (n.r. prietenie adevărată). Foarte rar, dar da! Mai văd persoane cunoscute, pe rețelele de socializare, care sunt prietene de mult timp, au făcut și afaceri împreună, deci relațiile durează. Admir lucrul ăsta, e superb! În prietenii însă, în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este și competiție, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile.”, a declarat Cristina Șișcanu, într-un interviu pentru „Viva!”.

Te-ar putea interesa și: Terapia de cuplu, soluția pentru o mai bună înțelegere între parteneri. Când și de ce să apelezi la ajutorul unui specialist

„O să vă împărtășesc marele meu regret”

De curând, Cristina Șișcanu a dezvăluit public unul dintre regretele sale din căsnicia cu Mădălin Ionescu. Ea a recunoscut că îi pare rău că nu a avut copii mai devreme și că nu a reușit să îi ofere fiicei sale un frate sau o soră.

„Fetelor, să vă fac o mărturisire importantă, destul de personală. Așa sunt eu deschisă, directă și simt nevoia aceasta de a împărtăși cu voi niște lucruri. O să vă împărtășesc marele meu regret în căsnicia mea. Chiar regret ceva și îmi pare tare rău că n-am făcut, că de obicei așa se întâmplă. Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut. În primul rand, îmi pare tare rău că nu m-am apucat de făcut copii mai devreme. Nu mai știu, cât aveam, 31 de ani când am rămas însărcinată? Petra are 7 ani și jumătate... nu, 32, la 33 am născut, deci destul de târziu.

Te-ar putea interesa și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale: „Îi pare rău pentru tot”

Și eram căsătorită de 6 ani și timp de 6 ani eu, a fost decizia mea, nu am vrut să fac copil, pentru că deja aveam doi și aveam așa o oarecare frică, că nu o să ne descurcăm, pentru că...na, copiii implică diverse responsabilități, de toate tipurile, și financiare. (...) În momentul în care simți că ți-ai găsit jumătatea sau simți că ai găsit un om cu care poți să construiești lucruri, frate nu mai aștepta! Adică și dacă-ți dorești să faci copii, că sunt persoane care nu-și doresc să facă copii deloc în viața asta, așa că asta e altă poveste. Nu tergiversa lucrurile, că după aceea, îți pare rău că nu l-ai făcut mai devreme și vă spun și de ce, pentru că, cu cât amâni momentul mai mult, cu atât petreci mai mult timp în viața asta cu al tău copil. De ce să nu petreci cât mai mulți ani posibili?”,  a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel