Cristina Șișcanu gătește cu teancul de „euro” lângă ea. Ce explicații a oferit publicului în urma criticilor dure

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a venit cu o replică pentru urmăritorii săi, în urma acuzării acesteia de „mândrie” exagerată. Vedeta a fost pusă la zid pentru că se dădea mare cu „banii” pe care îi are.

Cristina Șișcanu este soția lui Mădăin Ionescu, celebrul prezentator TV care, și el, a fost ținta criticilor din rândul publicului în ultimul timp. Dacă soțul ei a fost acuzat de oameni că își umilește fiul în public, pe internet, Cristina a intrat în atenția publicului ei pentru un teanc de „euro” pe care îi avea lângă, în timp ce gătea, în bucătărie. 

Vezi și: Mădălin Ionescu, primele declarații după ce a fost acuzat că își umilește fiul. Publicul nu l-a iertat deloc

Fanii au acuzat-o de aroganță și că se „mândrește” cu averea ei, însă prezentatoarea a pășit în lumina camerelor și a venit cu o explicație. Ea s-a filmat în timp ce argumenta confuzia creată și că, de-a lungul ultimelor zile, a observat că în rândul tuturor aparițiilor din public fanii îi comentau pe același subiect. Fiind foarte confuză, vedeta și-a revăzut materialele oferite publicului din ultima perioadă și a încercat să afle de unde această „ură” care, pentru ea, nu avea absolut niciun sens.

Explicația Cristinei, după ce a fost acuzată de aroganță „fără margini”

Recent, prezentatoarea a reușit să-și dea seama de ce a devenit ținta criticilor de pe internet, identificând sursa într-un videoclip filmat de ea, când gătea, și avea un teanc de „bani” pe masă, teanc ce a fost văzut și de urmăritorii săi. În urma acestui incident, vedeta a venit cu lămuriri.

Ea explică faptul că acel teanc de „bani” sunt șervețele cu model euro, iar ea îi critică la rândul ei pe cei care s-au grăbit și au tras concluzii, chiar dacă, la prima vedere, imaginea nu trimitea decât o autenticitate exemplară.

„Ce le răspund eu celor care îmi reproșează că stau cu teancul de euro pe masă atunci când gătesc? Puneți-vă ochelari! Eu inițial n-am înțeles comentariile de acest gen și nu înțelegeam la ce se referă.  A trecut o zi, au trecut două, și alte video-uri pe care le-am postat aici aveau comentarii de genul ăsta: că stai cu teancul de euro pe masă atunci când gătești etc. Mă criticau acolo, nu mai știu exact ce spuneau. Am crezut că-i o metaforă, ceva, nu m-am prins.  Și stau eu și mă uit la video-ul acela unde am măsurat nivelul de nitrați în fructe și legume și văd că, într-adevăr, am niște euro pe masă (...). 

Vă dau un pont: puteți să vă luați o grămadă (n. r. de șervețele inscripționate cu euro) cu câțiva lei. Deci nu ca la schimb valutar, acolo unde trebuie să dai mulți lei ca să cumperi euro.  Mă, n-ar fi asta o problemă. Ok, ar putea fi o chestie înșelătoare, dar nu întrebi și tu, nu te gândești? Ce minte să am să stau cu teancul de euro pe masă, în timp ce tai ceapa?   Dacă ți se pare ceva ciudat, întreabă, dar nu acuza din start, fără să ai toate informațiile, mi se pare aberant!” ,a fost mesajul transmis de soția lui Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook. 

Pe de altă parte, mulți din publicul Cristinei s-au întrebat de ce cineva ar prefera să folosească  șervețele de unică folosință cu modelul respectiv, fiind și pentru acest subiect criticată de urmăritorii ei. Ea îndeamnă oamenii să se întrebe mai întâi dacă ceva este neînregulă și apoi să pună problema civilizat, nu prin a trece direct la critică, așa cum susține aceasta că s-a întâmplat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel