Cristina Șișcanu își caută menajeră. Care sunt condițiile puse de vedetă și cât este dispusă să plătească soția lui Mădălin Ionescu

Data publicării:

Cristina Șișcanu nu se mai descurcă cu treburile casnice de una singură, motiv pentru care le-a cerut ajutorul fanilor.

Cristina Șișcanu este în căutarea unei femei care să o ajute cu treburile casnice. Vedeta a dat vestea chiar pe rețelele de socializare, acolo unde speră ca postarea sa să se răspândească rapid și, implicit, să găsească pe cineva dispusă să-i îndeplinească toate condițiile acesteia. De asemenea, anunțul vine după ce cariera profesională a acesteia pare că aduce noi provocări în viitor. Chiar dacă nu a dezvăluit despre ce e vorba, Cristina Șișcanu spune că în viața sa au apărut două noi proiecte. 

“Bună, fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și evident să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii.

În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic de luni până vineri, de pe la ora 9.00 până la ora 17.00 și să țină casa cum se spune. În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice”, le-a transmis Cristina Șișcanu fanilor pe Facebook.

Citește și: Mădălin Ionescu s-a trezit fără bani pe card: „Îmi lipsesc aproape 7000 de lei din cont. E o situație ciudată, neclară”

Cât este dispusă vedeta să plătească pentru aceste servicii

Cristina Șișcanu își dorește să găsească o persoană extrem de serioasă, care să se implice în treburile casnice ca și cum ar face totul pentru propria persoană. Chiar dacă nu a dat exemple de sume exacte, soția lui Mădălin Ionescu spune că o va răsplăti suficient de mult pe doamna în cauză, pentru efortul depus. 

“Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa automat, ci că le-ar face pentru ea, iar atunci o să fie răsplătită înzecit, oricum detaliile acestea le vom discuta în privat. Deja am primit peste 20 de mesaje în acest sens, sper să fac alegerea potrivită ”, a mai spus vedeta.

Citește și: Veste șoc la Metropola TV. Mădălin Ionescu și-a dat demisia: „Am decis să fac o pauză de televiziune”. Care e condiția pentru a reveni pe micul ecran

Cristina Șișcanu, criticată pentru că nu-i spală hainele soțului ei

Recent, într-un videoclip postat de Cristina Șișcanu tot în mediul online, vedeta a fost criticată de mai multe femei, din cauza faptului că și-a lăsat singur soțul să-și spele pantalonii, în timp ce, în concepția doamnelor, ea ar fi trebuit să se ocupe de acest lucru și, implicit, de restul treburilor casnice. 

„După ce am postat videoul acela în care Mădălin își spală pantalonii în camera de hotel pentru că și-a scăpat niște sos roșu pe pantalonii albi, pe mine m-au îngrozit comentariile în care multe dintre femei îmi spuneau că de ce nu îi spăl eu pantalonii. Mi-am dat seama cum trăiesc aceste femei și care sunt regulile lor de viață. Ele stau și freacă hainele soților. Mie nu mi se pare deloc sănătos așa. Asta nu înseamnă că nu îi speli niciodată o haină, nu îi calci sau nu îl ajuți, dar mi se pare că munca în echipă este cea care ar trebui să dăinuie într-o familie. Ele erau consternate că Mădălin face acest lucru. Mie mi se pare și pe plâns, nu numai de râs .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

VEZI și: Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că a purtat haină de blană pe pârtie: „Lăsați-mă în pace! Ce treabă aveți voi cum mă îmbrac eu?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel