Cristina Șișcanu, scandal de proporții cu o admiratoare. Mesajul femeii a scos-o din minți pe soția lui Mădălin Ionescu

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu și-a ieșit din minți, după ce ea și Mădălin Ionescu au spus că iau în considerare mutarea din România.

Cristina Șișcanu este una dintre vedete care s-au remarcat în activitatea online. Cu toate acestea, riscul meseriei implică și răspunderea unor fani mai puțin „prietenoși”, așa cum a fost cazul soției lui Mădălin Ionescu.

Vezi și: Cristina Șicanu, cu ochii în lacrimi. Ce decizie a luat vedeta, împreună cu familia sa: „Ne pregătim, și moral, și material”

După cum toată lumea știe, Cristina își începe mereu videclipurile de gătit cu o scurtă introducere, iar după ce s-a apucat de treaba, o internaută a ținut să-i precizeze câteva detalii despre modul în care a bucătărit.

Nu a durat mult și vedeta s-a aprins, scriindu-i ulterior fanei în cauză.

Ea spune că nu va face o regulă din postările cu gătit, astfel încât ele vor fi rare, dar promite că va încânta cu rețete cât mai alese:

„Vă pup, dragii mei! Nu vă speriați, nu mă apuc de gătit așa grav, încât să fac lucrul ăsta aici, pe Facebook, zilnic, și să postez foarte multe rețete sau chestii de genul ăsta. Nu în acest moment al vieții mele. Nu. Așa, din când în când, da. Doar că aveam niște brocoli și niște conopidă de vreo două zile, și săracele stăteau acolo și am zis să nu le pierd.”, a spus Cristina Șișcanu în video-ul de pe Facebook, care a adunat destul de multe critici la adresa ei. 

Mesajul internautei a scos-o din minți pe Cristina, mai după ce s-a sugerat că „nu toate femeile au talentul de bucătărese”. 

„Offf ,draga mea. Sper că nu ai transpirat de la atâta gătit. Parmezanul este un cașcaval uscat și foarte gras .Este delicios ,el ,în sine. Oricum, mă bucur că încerci, dar nu toate femeile au talentul de bucătărese. Pofta bună!, a scris o internaută.

Vezi și: Crede sau nu că a fost înșelat de Cristina Șișcanu? Mădălin Ionescu vorbește despre subiectul infidelității

Mai departe, răspunsul Cristinei a fost unul tăios, moment în care mai mulți fani s-au aprins. A urmat un mic schimb de replici între cele două femei:

Offf, draga mea, ce te frământă, că nu înțeleg?, i-a răspuns vedeta. 
Pe mine? Nimic. De ce iei totul în nume de rău? Mă bucur că încerci, dar nu ești făcută pentru așa ceva. De gătit vorbesc. Ai alte calități și nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Oricum, vă doresc o zi frumoasă și toate cele bune”, se mai arată în comentarii. 

Mai multe mesaje au urmat din partea comunității ei, mare parte dintre ele fiind nu foarte pozitive. Mesajele de pe platforma de socializare au fost colectate și prezentate de Click!

„Tu ești mare vedetă, cum să gătești? Am văzut emisiuni culinare unde au gătit artiști de mare valoare! Femei frumoase, rafinate, celebre, nu ca tine! Nu ai stil, nu.”;

„Face și ea ce poate că oricum e comodă în ale bucătăriei! Mai face și ea mâncăruri ușoare, simple, că trebuie să posteze!”, se mai arată prin câteva comentarii. 

Totuși, nu putem să negăm faptul că, deși nu este expertă în ale gătitului, vedeta optează pentru mâncăruri sănătoase, lucru care, din fericire, nu a fost trecut cu vederea: 

„Foarte bun și sănătos! Îmi place de tine că ne dai exemple de mâncare sănătoasă, că ești atentă la detalii, ordonată, organizată și curată!”. 

Vezi și: Ce dureri îndură Cristina Șișcanu în locul operațiilor estetice. Este singura procedură la care apelează



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel