Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu le-a prezentat urmăritorilor săi o rețetă de maioneză, cu de 5 ori mai puține calorii decât cea clasică.

Cristina Șișcanu împărtășește adesea pe rețelele sociale rețete delicioase și ușor de preparat. De această dată, prezentatoarea TV le-a oferit urmăritorm săi o rețetă de maioneză cu foarte puține calorii. Se prepară în doar câteva minute și este foarte gustoasă. Este ideală pentru cei care doresc să savureze gustul bogat al maionezei fără a adăuga calorii suplimentare la mesele lor.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Ce bine arată. Nu ai cum să nu mănânci așa ceva” / Video

Ingrediente

- 3 ouă fierte

- 300 g iaurt grecesc

- Două linguri muștar

- Sare

- Piper

Te-ar putea interesa și: Înghețată de cafea făcută în casă, fără zahăr. Carmen Brumă a oferit cea mai delicioasă rețetă, ideală pentru zilele caniculare: „Se prepară foarte ușor”

Mod de preparare

Pentru a prepara maioneza cu de 5 ori mai puține calorii, începe prin a fierbe ouăle, apoi curăță-le și pune-le apoi într-un bol mare cu iaurtul grecesc. Adaugă două linguri de muștar, sare și piper după gust, și amestecă până obții o compoziție omogenă. Gustă și ajustează condimentele, dacă este necesar. Maioneza astfel obținută poate fi utilizată imediat sau păstrată la frigider. Este ideală pentru salate sau ca sos pentru diverse preparate, oferind o opțiune mai sănătoasă și cu mai puține calorii.

„La cererea urmăritorilor: rețeta maionezei cu de 5 ori mai puține calorii. Se face doar din 3 ingrediente! Vreau să fac maioneză care nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită. Are de cinci ori mai puține calorii. Este foarte gustoasă și am nevoie doar de trei ouă fierte și de 300 de grame de iaurt cu specific grecesc. Avem nevoie de două linguri de muștar. Asta este tot!

Cântărim iaurtul, avem nevoie de sare și piper. Adaug cele două linguri de muștar, apoi sare și piper. E foarte gustoasă și având în vedere că e de cinci ori cu mai puține calorii, este minunat, mai ales că nu punem ulei”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

„Este foarte bună, are un gust puternic, nu e ceva fără gust”

Cristina Șișcanu a menționat că din cantitățile date rezultă aproximativ 300 de grame de maioneză, care poate fi folosită în diverse preparate, cum ar fi salata de vinete, transformând-o într-o opțiune light.

„Aproximativ 300 și ceva de grame de maioneză iese din aceste cantități, iar aceasta maioneză o putea folosi cum dorim noi, la salată de vinete și avem o salată de vinete light. Este foarte bună, are un gust puternic, nu e ceva fără gust. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret, nici nu e nesănătoasă. Este foarte bună, delicioasă”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel