Cristina Șișcanu, rețetă de mic dejun rapid: „Cum arată? E sățios, delicios și sănătos”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a împărtășit în mediul online o rețetă de mic dejun rapid.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele sociale, unde împărtășește adesea cu urmăritorii săi diferite rețete delicioase. De această dată prezentatoarea TV a oferit urmăritorilor săi o rețetă simplă pentru micul dejun, ideală pentru diminețile aglomerate. Rețeta include doar două ingrediente, iar prepararea este rapidă, perfectă pentru cei care își doresc un mic dejun hrănitor fără prea mult efort.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, rețetă delicioasă de pizza proteică: „Se face foarte repede, e foarte gustoasă și nici nu îți e frică că te îngrași” / Video

Cristina Șișcanu, rețetă de mic dejun rapid: „Cum arată? E sățios, delicios și sănătos”

Cristina Șișcanu a explicat că, deși aspectul final al preparatului nu este cel mai atrăgător, gustul este foarte bun. În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, prezentatoarea TV a prezentat pașii pentru realizarea acestui mic dejun.

Ingrediente 

Lapte

Porridge cu mere și scorțișoară

Mod de preparare

Încălzește laptele într-o crăticioară la foc mic, fără a-l lăsa să fiarbă. Adaugă fulgii de ovăz în laptele cald și amestecă încet. Lasă totul să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 5-7 minute, până când fulgii de ovăz se înmoaie și capătă o consistență cremoasă. Servește cald. Porridge-ul va avea o aromă intensă de mere și scorțișoară, oferind un mic dejun nu doar delicios, dar și plin de nutrienți.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Ce bine arată. Nu ai cum să nu mănânci așa ceva” / Video

„Dragii mei, uitați-vă ce mic dejun fac. Am pus niște lapte și porridge cu mere și scorțișoară. Este fără zahăr. E tare. Cam toată săptămâna mi-am făcut așa. Și Petrei i-am făcut în câteva dimineți. În alte dimineți a luat micul dejun la școală. Acum fac iar micul dejun, doar că acum Petra vrea frigănele. Filip mănâncă ovăz, banană și iaurt, așa că o să împart micul dejun cu tati.

Acesta este micul dejun al nostru. Cum arată? Nu prea bine, dar miroase foarte bine a scorțișoară și a mere, evident. E un mic dejun sățios, delicios și sănătos”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.    

Rețeta propusă de Cristina Șișcanu nu doar că se prepară ușor, dar reprezintă și o sursă excelentă de energie și fibre, perfectă pentru întreaga familie.

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”

O altă rețetă simplă și rapidă prezentată de Cristina Șișcanu este cea de maioneză. Se prepară în doar câteva minute și este delicioasă. Mai mult, are de 5 ori mai puține calorii decât cea clasică.

Ingrediente și mod de preparare

- 3 ouă fierte

- 300 g iaurt grecesc

- Două linguri muștar

- Sare

- Piper

„La cererea urmăritorilor: rețeta maionezei cu de 5 ori mai puține calorii. Se face doar din 3 ingrediente! Vreau să fac maioneză care nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită. Are de cinci ori mai puține calorii. Este foarte gustoasă și am nevoie doar de trei ouă fierte și de 300 de grame de iaurt cu specific grecesc. Avem nevoie de două linguri de muștar. Asta este tot!

Cântărim iaurtul, avem nevoie de sare și piper. Adaug cele două linguri de muștar, apoi sare și piper. E foarte gustoasă și având în vedere că e de cinci ori cu mai puține calorii, este minunat, mai ales că nu punem ulei. Aproximativ 300 și ceva de grame de maioneză iese din aceste cantități, iar aceasta maioneză o putea folosi cum dorim noi, la salată de vinete și avem o salată de vinete light. Este foarte bună, are un gust puternic, nu e ceva fără gust. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret, nici nu e nesănătoasă. Este foarte bună, delicioasă”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel