Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care au spus marele „DA” / VIDEO

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. În anul 2011, cei doi au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu. Prezentatoarea TV a postat un videoclip emoționant din ziua în care s-au căsătorit.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu 13 ani, pe data de 12 iunie 2011, cei doi au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial soț și soție. Și-au jurat iubire veșnică, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Împreună  au traversat numeroase  provocări și bucurii ale vieții, demonstrând că dragostea și respectul pot trece cu brio testul timpului. Au împărțit momente memorabile și s-au susținut reciproc, iar cu fiecare an care a trecut, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au demonstrat că dragostea lor este mai puternică și mai solidă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în ziua în care au spus marele „DA”

Au trecut 13 ani de când cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, 13 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au devenit oficial soț și soție. Pentru a marca acest moment special, prezentatoarea TV a împărtășit cu fanii săi un videoclip emoționant din ziua nunții lor. Contrar așteptărilor, schimbările sunt minime. Deși trecerea anilor și-a făcut simțită prezența și au existat multe schimbări în viața lor, din punct de vedere fizic, schimbările abia se observă.

„Astăzi facem 13 ani de la nunta noastră ❤️ 12.06.2011”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul videoclipului postat pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de internauți. Fanii au ținut să îi felicite pentru cei 13 ani de căsnicie petrecuți împreună și le-au urat „la mulți ani”.

„La cât mai mulți ani frumoși și sănătoși alături de copii voștri frumoși”; „La multi ani cu sănătate și multe bucurii și împliniri!.Superbi și atunci, superbi acum”; „Aniversare frumoasa și mulți ani fericiți împreună și de acum înainte cu sănătate și numai bucurii!”; „La cât mai mulți ani împreună, cu sănătate,bucurii și împliniri!”; „Casa de piatră! Mulți ani fericiți împreună, alături de cei dragi!”; „Multă fericire și multe bucurii împreună! Vă pup cu mare drag și respect!”; „Felicitări! Aniversare frumoasă! Mulți ani sănătoși, frumoși și împliniți împreună!”; „Fericire și mulți ani împreună, să fiți mereu veseli și fericiți alături de frumoși voștri copii de mamele voastre și de toți cei dragi vouă!”; „La mulți ani minunați împreună! Vă doresc o aniversare frumoasă!”; „Multi și fericiți ani împreună!”; „Ploaia a venit ca o urare de fericire iubire belșug în casa voastră! Din toată inima la mulți ani cu drag pentru frumoasa aniversare și ani mulți tot înainte super fericiți atât vouă dar și împreună cu toți cei dragi inimii voastre!”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la videoclipul postat de Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel