Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar a vorbit despre relația cu soțul ei, Vicențiu Mocanu, dar și despre neîmplinirea pe care o are în legătură cu cariera sa.

Cristina Spătar este o cântăreață română cunoscută în special pentru activitatea sa din anii 2000 în industria muzicală pop și R&B. Supranumită „Regina R&B-ului” în România, ea a avut o carieră de succes cu hituri precum „Amore”, „Go High”, și „Fără tine”.

„Sunt foarte liniștită, fericită”

Invitată în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, Cristina Spătar a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și despre cum se înțelege bărbatul cu copiii. Cântăreața a mărturisit că totul merge foarte bine între ei, se simte liniștită, fericită și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Deși amândoi sunt oameni ocupați, cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună și să se bucura unul de compania celuilalt.

De asemenea, artista a precizat că soțul ei, Vicențiu Mocanu, se înțelege foarte bine cu copiii săi, mai ales că și el are un băiețel care împărtășește aceeași pasiune cu fiul ei. Ea a menționat că nu are custodie comună, după divorțul de fostul ei soț, dar cei mici locuiesc cu ea și sunt liberi să își viziteze tatăl ori de câte ori simt nevoia.

„E bine, totul e în regulă. Avem o relație destul de bună, de frumoasă, cum e la vârsta asta de 50 de ani. Sunt foarte liniștită, fericită. (...) Suntem oameni cerebrali, ne găsim bine împreună. În perioada în care el este la Vâlcea eu merg după el acolo. Ne întâlnim tot timpul, vine în timpul săptămânii sau invers, mă mai însoțește.

Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună. El și copiii au o relație foarte frumoasă, civilizată. Și el are un băiețel, tot Albert îl cheamă, tot fotbal face, are 13 ani. (...) Nu am custodie totală, dar copiii locuiesc la mine, sunt în regulă. Își vizitează tatăl atunci când simt nevoia, eu nu le-am impus niciodată nimic, dimpotrivă. E puțin mai multă liniște”, a declarat Cristina Spătar.

Te-ar putea interesa și: Moment special pentru Andreea Bălan: Victor Cornea l-a întâlnit pentru prima dată pe tatăl artistei la concertul de la Sala Palatului

„Muzica este marea mea dragoste”

De asemenea, Cristina Spătar a vorbit și despre neîmplinirea pe care o are în legătură cu cariera sa. Cântăreața simte că în ultimul timp nu a mai reușit să lanseze o piesă care să ajungă la inimile oamenilor așa cum o făcea înainte, dar nu se dă bătută. Ea este determinată să scoată o melodie care să cucerească publicul, astfel că a abordat mai multe stiluri muzicale și muncește intens pentru a reuși să relizeze ceea ce și-a propus. Artista a mărturisit că nu are de gând să renunțe pentru că prin muzică a reușit să depășească orice situație dificilă prin care a trecut, și-a câștigat existența și a avut multe satisfacții de-a lungul timpului.

„Neîmplinirea mea e faptul că nu găsesc acest hit care să ajungă la toate sufletele. De asta ne și readaptăm, facem și muzică balcanică, facem și folclor. Folclorul este muzica mea de suflet, o moștenire de la părinții mei. Atâta timp cât copiii mei sunt bine, eu sunt cea mai fericită și mai împlinită. (...) Muzica este marea mea dragoste. Muzica întotdeauna m-a ajutat să depășesc orice situație, a fost sprijinul meu real și psihic și fizic. De acolo mi-am câștigat existența, satisfacțiile cele mai mari mi le-a adus muzica. Și de asta nu renunț”, a adăugat cântăreața.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel