Cu ce mașină se plimba Dorian Popa în momentul în care a fost oprit de Poliție. Ar fi avut și reducere la bolidul de lux

Data actualizării: | Data publicării:

Dorian Popa „se blesteamă” pentru toată situația, dar ce mașină conducea în momentul în care polițiștii ar fi sesizat situația.

Dorian Popa are parte de zile grele. 

După ce IPJ Ilfov a făcut anunțul potrivit căruia influencerul ar fi condus sub influența drogurilor, toată lumea s-a alarmat pentru Dorian Popa.

Vezi și: Marian Godină „nu face morală”, dar „e păcat de toată munca” lui Dorian Popa. Ce spune influencerul despre colegul de breaslă

Artistul nu a declarat nimic oficial, iar fanii săi au aflat potențiale informații de la persoanele cu care acesta a vorbit telefonic. Nimeni, în afară de puținele persoane cu care ar fi vorbit la telefon, nu știe nimic despre el.

Elena Merișoreanu a susținut că a vorbit cu Dorian la telefon, iar printre plânsete și păreri de rău, artistul i-ar fi zis că „doar a stat pe lângă persoane care se drogau”, el nefăcând nimic, iar această informație nu sugerează decât că artistul ar fi stat în preajma unor persoane care se drogau, toate acestea petrecându-se într-un club, potrivit informațiilor aduse de artista de muzică populară.

Vezi și: Ce spune Dumitru Dragomir, după ce Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere. Nea Mitică a dat verdictul: „Nu sunt procuror”

Totuși, mulți dintre fanii lui Dorian Popa s-au întrebat ce fel de mașină conducea în momentul în care ar fi fost oprit de politiție, iar Wowbiz prezintă câteva dintre eventualele informații cu referire la acest subiect.

Potrivit sursei, Dorian se plimba în Lamborghini-ul său de 300.000 de euro. Bolidul în cauză este una dintre cele mai scumpe mașini pe care le are, fiind și cea mai recentă achiziție a influencerului. La începutul anului, Dorian Popa nu s-ar fi gândit că avea să „investească” într-o mașină, planul fiind să se ocupe de afacerile sale cu imobiliare, dar, iată că, până la urmă, nimeni nu poate știi niciodată ce-i rezervă viitorul.

Mai mult, potrivit ProTV, artistul ar fi primit și reducere la bolidul de lux, iar în schimb el a promovat marca mult și bine. Având în vedere resursele de care dispune Dorian, reducerea nu a fost foarte mare, fiind vorba despre numai 10.000 de euro. Astfel, el a plătit 290.000 euro pentru una dintre cele mai scumpe mașini din lume.

Vezi și: „Astăzi îmi place Dorian Popa” Iulia Albu, reacție contorversată după ce artistul ar fi rămas fără permis

Momentan, deși toată lumea spune că Dorian Popa „ a consumat droguri la volan”, până la o decizie definitivă a unei instanțe nimeni nu poate fi sigur de calitatea de „vinovat” a artistului.

Mesajul IPJ Ilfov a fost:

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, au transmis polițiștii, conform știripesurse.ro.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel