Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Diandra, după Insula Iubirii: „Vedem în timp cum se prezintă situația”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Diandra Doris
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Diandra Doris

Diandra Moga, celebra ispită de la „Insula Iubirii”, se confruntă cu câteva probleme de sănătate, după întoarcerea din Thailanda.

Diandra, una dintre cele mai celebre ispite de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, a avut câteva probleme după ce s-a întors de pe insulă. La revenirea în țară, tânăra a apelat la mai multe tratamente faciale, dar se pare că motivul a fost unul serios. 

Concurenții au petrecut, în cadrul emisiunii, 21 de zile în care s-au distrat, au dansat și au petrecut aproape zilnic. Cu toate acestea, nopțile nedormite, oboseala și umiditatea excesivă de pe insulă, și-au pus amprenta pe sănătatea unora dintre ei. Este și cazul Diandrei, care, la venirea în România, și-a dat seama că are câteva probleme la nivelul tenului, dar și că a pus câteva kilograme. 

De asemenea, ispita a ținut să precizeze care este motivul pentru care machiajul ispitelor și al concurenților nu arăta în cea mai bună stare, deși era realizat de oameni profesioniști. Aceasta a menționat că umiditatea și căldura excesivă din Thailanda au contribuit nu doar la deteriorarea machiajului, ci și la problemele sale cu tenul.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre fosta căsnicie: „Nu mă vedeam până la finalul drumului alături de el”

„Situația din Thailanda: 6 kg în plus și tenul mi-a luat-o razna. Situația de după: -6 kg, alimentație cât mai alcalină, fasting, iar tenul se curăță de la sine. Încet. Și un restart. Tratamente faciale + corporale. Vedem în timp cum se prezintă situația”, a precizat Diandra.

„Am observat că s-a tot pus vina asupra fetelor de la make-up și vreau să o lămurim că ele au făcut tot ce ținea de ele și au lucrat impecabil chiar și presate de timp uneori. Factorii determinanți sunt alții. În cazul meu, de exemplu (aveam cu 5-6 kg în plus), temperaturile, plus make-up constant pe față la căldurile respective, afectează tenul. Nu respiră suficient. Dacă mai ai și ten gras/mixt, poți să mergi la culcare. Plus lumini, etc. Odihna, alimentația, toate contează. Acasă dacă ai un anumit stil de viață (aici țin fasting, acolo nu prea om reușit) poate mai disciplinat, în emisiune ești distras de la lucrurile astea. Ai mai tot timpul activitate, date-uri, surprize.

Eu mi-am dat un refresh abia după ce m-am întors acasă. M-am confruntat recent și cu un început de acnee. M-am mai văzut și la TV și mi-am dat seama ce anume îmi influențează tenul, pielea, ce să reduc și așa mai departe. Mi se pare amuzant oricum cât de drastic suntem cu alții de parcă noi ne trezim mereu cei mai frumoși și nu avem perioade mai puțin bune”, a explicat Diandra, pe rețelele sociale.

Diandra este ispita care a reușit să îl facă pe Andrei, concurentul căsătorit de 10 ani, să pice destul fidelității. La ceremonia finală, cei doi s-au întâlnit și au hotărât dacă își dau o șansă și în afara emisiunii. Concurentul a spus clar că își dorește să plece împreună cu aceasta și deși toată lumea se aștepta ca și ea să dorească să plece de pe insulă cu el, ispita a șocat cu decizia sa. Diandra a hotărât să plece singură, considerând că Andrei mai are lucruri de rezolvat înainte de a începe o nouă poveste de dragoste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel