Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica lui Connect-R: „Am fost conștient de faptul că aș putea să o pierd”

Data publicării:
Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Connect-R a vorbit despre una dintre cele mai mari provocări din viața sa.

Connect-R a trecut în ultima vreme printr-o transformare foarte mare de sine, care l-a făcut pe artist să se concentreze mai mult pe valorile vieții, dar și pe familia sa. Astfel, dacă ani buni de zile a gustat din plin din faimă, artistul spune că e vremea să aibă tot mai puține apariții publice, pentru a se bucura cât mai mult de lucrurile care contează cel mai mult în viața sa. Așadar, dacă până acum avea și sute de spectacole pe an, acesta spune că în viitor vrea să aibă considerabil mai puține evenimente. 

„Da (n.r. vrea să se retragă), la modul că nu mai vreau să mai am atât de mult volum. Vreau să fac infinit mai puțin, cum e Ștefan Bănică, 2-3 pe an, și în rest să mai scot câte o piesă. Din studio nu am cum să mă retrag, pentru că e boala mea. Vreau să mă plimb mult, să merg cu fata mea, să citesc.”, a declarat Connect-R în cadrul podcatului realizat de Bobonete.

Citește și: Trucurile simple de frumusețe de la care nu se abate Gabriela Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil e foarte atentă la aspectul său fizic

Ce l-a învățat Maya, fiica sa

Connect-R a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa și despre lucrurile pe care le-a învățat până acum de la micuță. Mai mult, acesta a dezvăluit și cum l-au schimbat anumite probleme de sănătate cu care fiica sa s-a confruntat în trecut, când era conștient de faptul că o putea pierde pe micuță definitiv.

„Am întrebat-o la un moment dat o chestie, cum e să fii copil, ce simte. Așa, se uită, îmi zice „Hai să ne jucăm”, ăla era adevărul, joacă-te. Sunt niște lucruri pe care nu le conștientizezi la început. Eu nu am fost de acord cu numele de Maya, mama sa i l-a pus și i-am zis că știu eu un prieten care avea o pisică așa. Nu, nu, că Maya trebuie să se numească, eu i-am pus Maria. Eu până la ea era super vicios, vanitos, vine ea, se întâmplă niște lucruri cu sănătatea ei, și devin dintr-un munte de om arogant, cel mai anxios om, vulnerabil, conștient de faptul că aș putea să o pierd.”, a mai spus artistul.

VEZI și: Vica Blochina te învață cum să faci bani în 2024. Previziuni numerologice pentru toate cifrele anului: „O să vină noi propuneri”

Ce semnifică numele „Maya”

Astfel, chiar dacă la început artistul spune că nu a fost de acord cu numele ales de Misha, pe parcurs, și-a dat seama că totul capătă sens și că semnificația acestuia este perfectă pentru situațiile pe care ei, ca familie, aveau să le experimenteze.

„Mi-am adus aminte așa de etimologia numelui ei. Maya în limba hindusă înseamnă iluzie, în etimologia rusă, înseamnă început de viață, început de primăvară. Ăla a fost momentul cheie din viața mea (n.r. când și-a dat seama că-și poate pierde fata), așa consider.”, mai spune el.

Citește și: Ceaiul pe care trebuie să-l consumi perioada aceasta. Lidia Fecioru: „Este nemaipomenit. Se bea pe stomacul gol, înainte de masă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel